22/2/22 και 2η μέρα της εβδομάδος! Τι σημαίνει η “Twosday” που είναι σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2022;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

22-2-22-ti-simainei-i-twosday-poy-einai-simera 22/2/22 και 2η μέρα της εβδομάδος! Τι σημαίνει η "Twosday" που είναι σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2022;
Happy Twosday σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2022;

Αν δεις το ημερολόγιο, σήμερα έχουν 22/2 του 2022. Και είναι η δεύτερη ημέρα της εβδομάδας. Τι σημασία έχουν όμως τόσα δυάρια σε μια ημερομηνία.

Ο Διακεκριμένος Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο University of South Carolina, Barry Markovsky είναι και μελετητής παραφυσικών ισχυρισμών (που επηρεάζουν δεδομένα την κοινωνία) και της ψευδοεπιστήμης που ασχολείται με τις δημοφιλείς πεποιθήσεις. Όπως γράφει στο Conversation “οι πεποιθήσεις αυτές σχεδόν πάντα είναι επιστημονικά παράλογες, εν τούτοις απεικονίζουν πώς οι εγκέφαλοι, οι άνθρωποι, οι ομάδες και οι πολιτισμοί συνεργάζονται, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κοινό νόημα”.

Εξηγεί πως πέραν της Twosday, υπάρχουν προφανώς και άλλες ημερομηνίες με εντυπωσιακά μοτίβα. Όπως η 1/11/11 ή 11/11/11 και όλες οι άλλες περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων αριθμών (06/06/06 κλπ) που προκύπτουν με διαφορά χρόνων η μια από την άλλη. “Για παράδειγμα, θα ζήσουμε τη Threesday στις 3/3 του 33”.

H Aμερικανίδα celebrity αστρολόγος, Aliza Kelly έγραψε στο Allure πως “μερικοί άνθρωποι βλέπουν έναν επαναλαμβανόμενο αριθμό, ως μια επιβεβαίωση, ένα είδος πράσινου φωτός που τους ανάβει το σύμπαν, για να τους ενημερώσει ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο ή ότι προστατεύονται, ή ως έχουν έναν οδηγό ή ένα πνεύμα που επικοινωνεί μαζί τους.

Ναι, αλλά γιατί να μας ενδιαφέρουν όλα αυτά;  Διαβάστε την συνέχεια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ