Τελεσίγραφο των Ρώσων στους Ουκρανούς: Αποσυρθείτε τώρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για περαιτέρω ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων
Οι πληροφορίες που μεταδώσαμε νωρίτερα αναφορικά με την επέκταση της ανάπτυξης των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων σε όλο το εύρος των επαρχιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με πηγές στην περιοχή, οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις απαίτησαν από τους Ουκρανούς στρατιώτες που βρίσκονται ακόμα εντός των επαρχιών, πάνω από το ήμισυ των οποίων βρίσκονται υπό ουκρανικό έλεγχο, να αποχωρήσουν άμεσα.

Αυτό σημαίνει ότι η ρωσική επέμβαση θα επεκταθεί σε όλες τις περιοχές που γεωγραφικά περικλείουν οι συγκεκριμένες επαρχίες και όχι μόνο στα σημεία που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των αυτονομιστών.

Αναμένεται να δούμε τι θα κάνει ο ουκρανικός στρατός. Είναι δεδομένο πως εάν υπάρξει αντιπαράθεση, τότε θα δούμε και αποβατικές δυνάμεις των Ρώσων να συνδράμουν τις χερσαίες.

Ο Ζελένσκι πριν από λίγο ενημέρωσε πως εάν υπάρξει διευρυμένη στρατιωτική επιχείρηση από πλευράς της Ρωσίας, τότε η Ουκρανία θα χάσει κι άλλα εδάφη.

Στην απειλή του για διακοπή διπλωματικών σχέσεων με την Μόσχα, εκπρόσωπος της ρωσικής Δούμας απάντησε ότι ο Ζελένσκι θυμίζει μία μαϊμού που κρατά χειροβομβίδα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ