Με ποιο καναλι ανανέωσε το συμβόλαιο του για δυο χρόνια ο Γιώργος Παπαδακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η είδηση ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έκλεισε για δύο χρόνια μεταδόθηκε χθες από τη «Super Κατερίνα» και, όπως αναφέρθηκε, σύμφωνα με τα «ψιλά γράμματα» του συμβολαίου του, τον έναν χρόνο θα είναι παρουσιαστής σταθερά στη θέση του και τον δεύτερο σχολιαστής.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έκλεισε για ακόμη δύο χρόνια στον στον ΑΝΤ1 και όπως επιθυμεί αυτός!

Όπως και να έχει, το «Καλημέρα Ελλάδα» θα είναι υπό την επίβλεψη του Γιώργου Παπαδάκη και τη δεύτερη χρονιά ίσως θα βγαίνει και εκείνος μπροστά στην κάμερα επικουρικά. Το ωραίο, όμως, είναι πως ο παρουσιαστής θα είναι εκείνος που θα επιλέξει το άτομο που θα τον αντικαθιστά και αυτό θα είναι γυναίκα και όχι άνδρας!

Έτσι, λοιπόν, επιβεβαιώνεται η πρόθεση του ΑΝΤ1 να κρατήσει τον πλέον επιτυχημένο του παρουσιαστή-δημοσιογράφο στο δυναμικό του, αλλά να οδηγηθεί σε διάδοχο σχήμα, χωρίς ενδεχομένως τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει ενημερωτικό ρόλο.

Πάντως, τα σενάρια της… τριχοτόμησης της πρωινής ζώνης στον ΑΝΤ1 δίνουν και παίρνουν. Φήμες θέλουν την πρώτη καλημέρα να τη λέει, όπως πάντα, ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά να ακολουθεί ο Γιώργος Λιάγκας με μια ενημερωτικού ύφους εκπομπή και τη σκυτάλη να παίρνει στο τέλος η Φαίη Σκορδά στην ψυχαγωγία.

Τώρα πώς θα συμβεί αυτό και ποια εκπομπή θα μειωθεί σε διάρκεια ή θα ξεκινάει νωρίτερα αποτελεί προς το παρόν γρίφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ