Γιατί ακόμα δεν έχει φύγει ελληνικό κλιμάκιο και ιατροδικαστές για τους δολοφονημένους ομογενείς κύριε Μητσοτάκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευθεί, 10 έλληνες ομογενείς δολοφονήθηκαν μέσα σε 24 ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης.

Το υπουργείο εξωτερικών και ο έλληνας πρωθυπουργός καταλόγισε την ευθύνη στην ρωσική πολεμική αεροπορία. Η ρωσική πολεμική αεροπορία αρνείται ότι διενεργούσε κάποια επιχείρηση στην περιοχή. Παράλληλα και το γαλλικό πρακτορείο δημοσιεύοντας  τον χάρτη με τις ρωσικές επιχειρήσεις, δεν έδειχνε καμιά ρωσική στρατιωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης.

Πριν από λίγο η ρωσική πρεσβεία εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει κάθε εμπλοκή στην δολοφονία των ελλήνων, αντίθετα αποκαλύπτει ότι η σφαγή έγινε από το ναζιστικό τάγμα Αζοφ που πλέον έχει ενταχθεί  στον Ουκρανικό στρατό.

Εχθές στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ουκρανικά μέσα κυκλοφόρησε βίντεο με το οποίο στρατιώτες του συγκεκριμένου ναζιστικού τάγματος φέρονταν να κακοποιούσαν απήγαγαν και να πυροβολούσαν πολίτες που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την Μαριούπολη με τις οικογένειες τους.

Επειδή λοιπόν ο πόλεμος της προπαγάνδας είναι στο απόγειο, και επειδή μιλάμε για νεκρούς έλληνες, είναι αδιανόητο το γεγονός ότι η κυβέρνηση ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν έχει στείλει κλιμάκιο με ιατροδικαστές και πραγματογνώμονες για να εντοπίσει τόσο την αιτία θανάτου όσο και τους ενόχους. Διότι μία ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των ελλήνων θα καταδείξει και τους ενόχους.

Διότι αυτή τη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει κάθε έλληνα είναι να εντοπιστούν οι δολοφόνοι των ελλήνων και να λογοδοτήσουν. Είτε είναι Ρώσοι, είτε Ουκρανοί, είτε Τάταροι, είτε οτιδήποτε.

Τα αποτελέσματα αυτής της ανεξάρτητης ελληνικής έρευνας μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο της Χάγης για την διάπραξη εγκλημάτων πολέμου. Πρώτα όμως πρέπει να εντοπιστούν οι ένοχοι.

Η Ρωσική ανακοίνωση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ