Όταν ο γερμανός καγκελάριος Σόλτς…αντιγράφει το Νίκο Χαρδαλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καγκελάριος Όλαφ Σόλτς χθες μίλησε στο γερμανικό Κοινοβούλιο και χωρίς περιστροφές έκανε λόγο για έναν επιθετικό «πόλεμο του Πούτιν» με μοναδικό στόχο να θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία στην Ουκρανία αλλά και την Ευρώπη. «Πρόκειται για ένα σημείο καμπής, ένα τέλος εποχής στην ιστορία», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας», πρόσθεσε ο καγκελάριος, «αυτός ο πόλεμος είναι καταστροφικός όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και τη Ρωσία», η οποία «προσπαθεί να εγκαθιδρύσει μια νέα αυτοκρατορία». Ο πόλεμος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση «να επεκταθεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης», ανέφερε ο Σολτς, δηλώνοντας ότι «ο Πούτιν δεν θα πρέπει να υποτιμά την αποφασιστικότητα της Δυτικής Συμμαχίας να υπερασπιστεί κάθε τετραγωγικό μέτρο των εδαφών της».

Screenshot 2022 02 28 at 09 31 24 Σολτς Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας DW 27 02 2022 1

Σύμφωνα με την ανάρτηση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά στο instagram, εμφανίζονται στιγμιότυπα από την άφιξη στο αεροδρόμιο και την υποδοχή των Ελλήνων. «Η Ελλάδα πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας! Mission accomplished…» γράφει χαρακτηριστικά

χαρδαλιας

Θυμίζουμε πως σε προηγούμενη ανάρτησή του ο κ. Χαρδαλιάς, είχε γράψει με αφορμή την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ότι: «Στον πόνο του πολέμου η Ελλάδα απαντάει άμεσα με τόλμη και έμπρακτη αλληλεγγύη! Στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού… Ποτέ κανένας μόνος…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ