Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Κατερινοπουλος: Είναι 98% δολοφονίες και 2% κάτι άλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε στη «Βραδυνή της Κυριακής», είναι πεπεισμένος πως ανθρώπινο χέρι ενεπλάκη στους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας και έκανε λόγο για «σατανικές συμπτώσεις», οι οποίες τον πείθουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έδωσε μάλιστα και ποσοστά για την εκτίμησή του:

«Είμαι πεπεισμένος πως είναι εγκληματικές ενέργειες. Ανθρώπινο χέρι πήρε για κάποιον λόγο τη ζωή και των τριών κοριτσιών. Αν θέλετε να σας δώσω ένα ποσοστό, είναι 98% δολοφονίες και 2% κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Εδώ έχουμε ένα πλήθος σατανικών συμπτώσεων, με τη διαφορά ότι μόνον συμπτώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν».

Ο κ.Κατερινόπουλος κάνει αναφορά σε δυο δεδομένα, τα οποία κατά τον ίδιο «φωτίζουν» την υπόθεση και τονίζει ότι «μπήκε κάποιος στο δωμάτιο» των παιδιών, αναφερόμενος στη σημασία του Σαββατοκύριακου:

«Στέκομαι σε δύο βασικά δεδομένα, χωρίς να μπαίνω στα αποδεικτικά στοιχεία που προσπαθούν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί και θα το κάνουν στο τέλος, μιας και τα δικαστήρια δικάζουν, φυσικά, με αποδείξεις και όχι με εκτιμήσεις. Πρώτον, αν υπήρχε ένα γονιδιακό πρόβλημα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει πρώτα πρόβλημα το μεγάλο παιδί και ύστερα τα δύο μικρότερα. Εδώ έχουμε αντίθετη κατάσταση. Ξέρω ότι σε πρώτη φάση δεν έχει προκύψει κάτι γονιδιακό. Αν αποκλειστεί πλήρως, τότε μιλάμε για 100% εγκληματική ενέργεια. Το άλλο δεδομένο είναι πως όλοι οι θάνατοι προήλθαν Σαββατοκύριακα. Δεν είναι σύμπτωση αυτό, δεν είναι κάτι τυχαίο. Τα Σαββατοκύριακα τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, κόσμο γενικότερα. Άνετα μπήκε κάποιος στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπως πιστεύω έγινε στις δύο περιπτώσεις και έκανε το κακό για τους δικούς του λόγους».

Για τους γονείς των τριών κοριτσιών, τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος εμφανίστηκε με πιο επιφυλακτική στάση και τόνισε πως δεν τους επιρρίπτει ευθύνες και επεσήμανε πως πρέπει να εξεταστούν οι επισκέπτες:

«Δεν ρίχνω την ευθύνη στους γονείς, όπως κάνουν άλλοι. Και ειδικά στη μητέρα. Μπορεί να υπήρξαν “επισκέψεις” κάποιων ανθρώπων, να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Πρέπει να εξεταστεί ποιοι ήταν αυτοί οι επισκέπτες, ποια η σχέση τους και ποιο το κίνητρο. Οι γονείς έχουν τον πόνο τους. Πρέπει όμως και κάποιος που ξέρει να ερμηνεύει τη γλώσσα τους σώματος αλλά και τη γλώσσα του στόματος να αναλύσει και τις εμφανίσεις τους. Υπάρχουν ειδικότεροι από εμένα γι’ αυτό. Σίγουρα θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς ως μάρτυρες. Θα είναι πολύ ουσιαστικές οι μαρτυρίες τους για τη δικογραφία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ