Ανανεωμένο: Ο Σωτήρης Δανέζης επικοινώνησε με τον Open!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις τώρα κατάφερε ο σταθμός να επικοινωνήσει με τον Σωτήρη Δανέζη, ο οποίος βρίσκεται στην Μαριούπολη και μετέφερε την δραματική κατάσταση που επικρατεί.

Είχε προηγηθεί μεγάλη αναταραχή διότι η επικοινωνία με τον πολεμικό ανταποκριτή του open, δεν ήταν εφικτή για αρκετή ώρα.

Ο Σωτήρης Δανέζης μεταφέρει την δραματική κατάσταση η οποία επικρατεί στην Μαριούπολη, λέγοντας ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην πολεμική αντιπαράθεση.

Η πόλη δεν βομβαρδίζεται αυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχει διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος της πόλης. Το ρεύμα στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται ο Σωτήρης Δανέζης, έρχεται από μία γεννήτρια η οποία μάλιστα χρησιμοποιήσαμε φειδώ.

Ο Σωτήρης Δανέζης χαρακτήρισε ένα μικρό θαύμα το ότι κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον σταθμό.

Προγενέστερα είχε επικρατήσει συναγερμός

Δραματικές ώρες στην Μαριούπολη, δραματικές ώρες και στο Open καθώς εδώ και αρκετή ώρα είναι αδύνατον να επικοινωνήσουν με τον ανταποκριτή Σωτήρη Δανέζη, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη και η τελευταία ενημέρωση ήταν πως είχε προσφύγει στον χώρο των παρατηρητών που ΟΑΣΕ. Σύμφωνα  όμως με τα τελευταία ρεπορτάζ, τα οχήματα των παρατηρητών έχουν πέσει στα χέρια των Ουκρανών, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αναταραχή στην περιοχή.

Το γεγονός που αυξάνει την ανησυχία είναι ότι ο Σωτήρης Δανέζης τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει εξαιρετικά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, που πιθανόν να έχουν ενοχλήσει το καθεστώς Ζελένσκι, αλλά κυρίως τους Ουκρανούς νεοναζί που επιχειρούν στην περιοχή.

Είχε αποκαλύψει την εκτόξευση πυραύλων Grad που έγινε κοντά στον αστικό ιστό της πόλης, ενώ είχε καταδείξει ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες επιχειρούν μέσα απο τις κατοικημένες περιοχές.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Σωτήρης Δανέζης δεν έχει εντοπιστεί. Ελπίζουμε όλοι, να είναι καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ