Σάλος με όσα έγραψε η Κλέλια Ρένεση για την υστερία εναντίον των Ρώσων καλλιτεχνών: Πάτε καλά μωρέ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Σάλος με όσα έγραψε η Κλέλια Ρενεση για τον Πούτιν και την Ουκρανία

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε»

Να θυμησουμε πως με απόφαση του υπουργείου πολιτισμού η εκδήλωση του Gala Όπερας που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ακυρώνεται, όπως και η μετάδοση της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων», στο πλαίσιο του κύκλου The Bolshoi Ballet Live from Moscow, την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron – The Athens Concert Hall για λόγους εχουν να κάνουν με την εισβολή της Ρωσιας στην Ουκρανια.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε εντονες αντιδράσεις:

Να ακυρώνεις τη Λίμνη των Κύκνων και τα Bolshoi αφού έχεις τσιμεντώσει και την Ακρόπολη, είναι δείγμα Μπολιτισμού.

Μάγια Πλισέτσκαγια :πρίμα μπαλαρίνα όλων των εποχών, σύμβολο των μπαλετων Μπολσόι με μοναδική ερμηνεία στη Λίμνη των Κύκνων. Περνούσε αμέτρητες ώρες στο πάρκο για να παρατηρήσει τους κύκνους. Πέθανε το 2015
Χτες υπήρχε βίντεο για την ζωή της και τις βραβεύσεις της
Σήμερα όχι…

Αυτούς που έφτασαν σε τέτοιο σημείο ΝΑΤΟφροσύνης ώστε ενέταξαν στις κυρώσεις κατά Ρωσίας για την εισβολή σε #Ουκρανία την απαγόρευση και ακύρωση της μετάδοσης ακόμα και της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων» -ο #Ντοστογιέφσκι πότε έχει σειρά;- πως τους λένε; ΝΑΤΟτσολιάδες τους λένε.

Προτείνω από αύριο κιόλας όλοι οι Ρώσοι να βάλουν στα ρούχα τους κόκκινο αστέρι! Γιατί να παίζουμε με ψιλά? Τι να μας κάνει η απαγόρευση το Λίμνη των κύκνων?Τι μας κάνει η απαγόρευση του Πόλεμος και ειρήνη?
Βάλτε τους τα αστέρια και δείτε πόσο μακριά ημαστε από τα SS!
Ντροπή!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ