Νταής χτυπούσε αλύπητα την γυναίκα του την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια γυναίκα η οποία κακοποιήθηκε με άγριο τρόπο μέσα στο αυτοκίνητο του συντρόφου της και μάλιστα μπροστά στο μωρό της. Μάλιστα, η γυναίκα και το παιδί της γλίτωσαν ως εκ θαύματος, αφού ο άντρας ο οποίος την χτυπούσε αλύπητα την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης 1 Μαρτίου στην περιοχή του Κερατσινίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι παρατήρησαν ότι το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας και η άτυχη μητέρα με το παιδί της, είχε αναπτύξει ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση το Πέραμα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Οι μάρτυρες παρατήρησαν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατούσε με το αριστερό του χέρι το τιμόνι και με το δεξί χτυπούσε με μπουνιές την γυναίκα που ήταν συνοδηγός του. Μάλιστα της άρπαξε το κεφάλι και το χτύπησε με μανία πάνω στο παρμπριζ του αυτοκινήτου.

Συνέχισε να την δέρνει ακόμα και τράκαρε!

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε σε δεξιά του δρόμου και έπεσε πάνω σε μια πινακίδα. Οι μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν ωστόσο έντρομοι διαπίστωσαν ότι ο άνδρας εξακολουθούσε να χτυπά τη γυναίκα αλύπητα και δεν έκανε καμία προσπάθεια να απεγκλωβίσει εκείνη και το παιδί από το όχημα. Συνέχιζε να την γρονθοκοπά ενώ εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο και τον τρόμο. Οι μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν και να ανοίξουν την πόρτα του οχήματος το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Δεν την άφηνε να βγει από το αυτοκίνητο

Ενώ ο δράστης τραβούσε από τα μαλλιά την άτυχη μητέρα προκειμένου να μην την αφήσει να απεγκλωβιστεί, εκείνη ταυτόχρονα έσπρωχνε με τα πόδια της την πόρτα, ώσπου κατάφερε και την άνοιξε. Ακόμα και τη στιγμή που η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, εκείνος την τραβούσε από το μπουφάν της για να συνεχίσει να την χτυπάει. Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που στο πίσω κάθισμα, το μωρό είχε πλαντάξει στο κλάμα.

Η γυναίκα τραυματισμένη και αιμόφυρτη στο πρόσωπο κατάφερε τελικά να γλιτώσει από τα χέρια του και να ζητήσει βοήθεια από τους μάρτυρες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Ατάραχος… άναψε τσιγάρο!

Ο δράστης ατάραχος, βγήκε από το αυτοκίνητο και… άναψε τσιγάρο χωρίς να πει λέξη στους ανθρώπους που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν. Μόλις είδε ότι στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ