Άγριες Μέλισσες: Οι δημιουργοί της σειράς ετοιμάζουν νέο ιστορικό σήριαλ με θεμα την χρυσή δεκαετία του Πασοκ του ´80

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Άγριες Μέλισσες εχει αποφασιστεί να ολοκληρώσουν την πετυχημένη πορεία τους φέτος και να δώσουν τη σκυτάλη στη νέα σεζόν σε ένα νεο ιστορικό σήριαλ με τίτλο: Το Ντέρτι!

Οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν πάρει ήδη «μολύβι και χαρτί» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» γράφουν τη νέα σειρά που θα αντικαταστήσει τις Άγριες Μέλισσες ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο σύμφωνα με τις φήμες θα έχει ο «Μιλτιάδης» από το Διαφάνι στο νεο μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα του ΑΝΤ1.

Η υπόθεση αναμένεται να διαδραματίζεται στη Μεταπολίτευση, όταν το λαϊκό τραγούδι μεγαλούργησε και παράλληλα έζησαν «χρυσές» εποχές το ρεμπέτικο, το έντεχνο και το ελαφρολαϊκό τραγούδι. Μία ιστορία αγάπης θα ξετυλιχτεί στα νυχτερινά κέντρα των ’80s, της εποχής του Ανδρέα Παπανδρέου, την οποία η νέα γενιά δεν γνωρίζει και πολύ καλά.

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι το απόλυτο φαβορί για τη σκηνοθεσία.

Μιλάμε για μια vintage σειρά, σε μια εποχή που οι παλιότεροι νοσταλγούν την σύγχρονη χρυση δεκαετία του 80 και οι νέοι αγωνιούν να γνωρίσουν καθως εχουν ακούσει τόσα πολλα για αυτή.

Οσο αφορά το φιναλε των Άγριων Μελισσών, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες για το τελος που θα εχει η Μυρσινη στη σειρά Άγριες Μέλισσες. Βέβαια εχουμε μαθει να μην εμπιστευόμαστε απόλυτα τα διάφορα spoiler που κυκλοφορούν γιατί παντα λένε τη μισή αληθεια.

Μπορει λοιπόν η Μυρσινη να καταλήξει σε ψυχιατρείο αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι θα συμβεί και στο τελος της σειράς. Μπορει να της συμβεί και νωριτερα και να εχει διαφορετικό φιναλε.

Αν συμβεί όμως κάτι τέτοιο, να χάσει τα λογικά της η Μυρσινη τότε το τελος της θα θυμιζει το τελος του Γιάγκου Δράκου στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου.

Το τελευταίο επεισόδιο της θρυλικής Λάμψης που προβλήθηκε στις 29 Ιουλίου του 2005 σημείωσε τηλεθέαση 41,4% και σε αυτο είδαμε τον Γιανκο Δράκο να χάνει τα λογικά του και να τρελαίνεται.

Υ.Γ. Αν η Μυρσινη εχει το ίδιο τελος με τον Γιάγκο Δράκο στη Λάμψη τότε μπορει η τηλεοπτική ιστορία να επαναληφθεί εντυπωσιακά, καθως την Λάμψη την διαδέχθηκε μια απο τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της Ελληνικής Τηλεόρασης, ο Έρωτας. Ίσως συμβεί το ίδιο λοιπόν και με το Ντέρτι που θα διαδεχθεί τις Άγριες Μέλισσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ