Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα περιμένει την αποψινή παρέμβαση του Κυριακου Μητσοτακη για την Ουκρανια στον αέρα της τηλεόρασης του Alpha

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κίνηση ματ απο τον Έλληνα Πρωθυπουργό που εξέπληξε ακόμη και έμπειρους διπλωμάτες καθως δεν ήταν αναμενόμενη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός απόψε παρεμβαίνει στο δελτίο του Alpha και δίνει λύσεις στα παγκοσμια προβλήματα σε μια κρίσιμη για την ανθρωπότητα στιγμή.

Οπως διαβάζουμε στην ανακοινωση του Alpha:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

-Τι σημαίνει για την παγκόσμια τάξη πραγμάτων η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία;
-Μέχρι ποιου σημείου θα στηρίξει η Ελλάδα την Ουκρανία;
-Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Ελλάδα στην ενεργειακή επάρκεια και στις τιμές σε ενέργεια και προϊόντα;
-Ποια μέτρα ανακούφισης μελετά η κυβέρνηση;
-Ποια είναι η επόμενη μέρα στις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας;

Ετσι μεσα απο το lifestyle δελτίο ειδήσεων του Alpha ο πρωθυπουργός θα κοινωνήσει στον ελληνικο λαό τις σημαντικές αποφασεις του για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα επέλεξε το δελτίο του Alpha καθως το συγκεκριμένο παίζει απέναντι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολαου, θέλοντας να στείλει και ένα συμβολικό μηνυμα καθως το βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολαου στην εκπομπή του Ενώπιος Ενωπίω εχει καλεσμένο τον Αλέξη Τσιπρα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1:

D3977421 91FF 4E17 A607 DC995A09E64A

Απόψε, Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 23:45, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εκτάκτως στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια εφ’ όλης της ύλης πολιτική συνέντευξη, με αφορμή τις εξελίξεις και τις συνέπειες του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

Στις 23:45, ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ