Τωρα: Φλέγεται η Μαριούπολη – Οι Ρώσοι ξεκληριζουν το ναζιστικό τάγμα του Αζοφ μαζί με την πόλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί σε σχετικούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη στιγμή συντελείται μεγάλη ρωσική επίθεση στα περίχωρα της Μαριούπολης, τα οποία κυριολεκτικά έχουν πνιγεί από πυκνός καπνούς.

Η πόλη δέχεται επίθεση σχεδόν από όλα τα μέτωπα, γεγονός που οπωσδήποτε συνδυάζεται με την έξοδο μεγάλου μέρους του τοπικού πληθυσμού προκειμένου να μην βρεθούν στις οδομαχίες που είναι αναπόφευκτες σε περίπτωση που εισβάλλει ρωσικός στρατός, καθώς η Μαριούπολη έχει καταστεί προπύργιο του ναζιστικού τάγματος Αζόφ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

7A22F7B1 31CE 457E A1B2 8F492D826C5A
Η επίθεση στην πόλη γίνεται από πολλά σημεία

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει επίσημα η ρωσική πλευρά, για κάθε Ουκρανό στρατιώτη μπορεί να υπάρξει έλεος, όχι όμως για τα μέλη του συγκεκριμένου πράγματος που η Ρωσία θεωρεί πως έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων τα τελευταία 8 χρόνια.

Παράλληλα, παρατηρείται έντονη κινητικότητα των αποβατικών δυνάμεων της Ρωσίας με τον στόλο να έχει εισβάλει στην θαλάσσια δίοδο δυτικά της Κριμαίας, η οποία καταλήγει στο ουκρανικό λιμάνι Νικολάγιεφ.

Το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί σήμερα από παρακείμενη παραλία

Όλα δείχνουν ότι εντέλει η Ρωσία θα πραγματοποιήσει απόβαση πιθανότατα σε πολλά σημεία. Το πιο κρίσιμο από όλα ακόμα είναι η Οδησσός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ