Πανικός στην Κυβέρνηση: Καθηγητές, Διεθνολόγοι, Στρατηγοί και Ναύαρχοι κατά Μητσοτάκη για την Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Πανικός στην Κυβέρνηση: Καθηγητές, Διεθνολόγοι, Στρατηγοί και Ναύαρχοι κατά της απόφασης Μητσοτάκη να εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο στέλνοντας όπλα στους Ουκρανούς.

Κανέναν από αυτούς δεν τον λες… αντιπολιτευόμενο

Γιάννης Ζουγανέλης: “Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν κράτησε ουδέτερη στάση όπως το Ισραήλ;”

Αντιπτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου: «Από τις 37 χώρες του ΝΑΤΟ στείλαν στρατιωτική βοήθεια οι 11 και από τις 27 της ΕΕ οι 8, Έπρεπε να τρέξουμε εμείς πρώτοι;»

Σάββας Καλεντερίδης κατά της αποστολής όπλων: “Η Τουρκία θα κερδίσει 20 δισ από τους Ρώσους Τουρίστες. Η Τουρκία εξάγει, οι δικοί μας αγρότες όχι” Μόνο εμείς έχουμε υποχρεώσεις στην συμμαχία του NATO; Η Τουρκία δεν έχει; “

Ο Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Καμπάς και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ “Προβληματισμένος με την αποστολή όπλων από τον Μητσοτάκη. Ισως χρησιμοποιηθεί εναντίον μας από την Τουρκία”

Δρ. Iωάννης Μάζης κατά της αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα “Παρακινδυνευμένη η αποστολή όπλων από την Δυση στην Ουκρανία”

Ο Ναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης εναντίον της αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα “Δεν ήταν σωστή απόφαση. Αντί είμαστε μέρος της λύσης, είμαστε μέρος του προβλήματος “

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας κατά της αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα “Παρακινδυνευμένη η αποστολή όπλων από την Δυση στην Ουκρανία”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ