Εντυπωσιασμένοι οι ξένοι ηγέτες απο τις ομορφιές της Σύρου που ανέδειξε ο πρωθυπουργός μας με τις αναρτήσεις του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειναι εντυπωσιακό αυτο που κανει ο Κυριακος Μητσοτακης που και ακόμη και στις στιγμές ανεμελιάς, εργάζεται για την χώρα μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτο που έκανε σημερα το πρωι που ανέβασε εικόνες απο την Σύρο στα social media  δίνοντας την δυνατότητα στους ξένους ηγέτες που τον ακολουθούν στο διαδίκτυο να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας.

Εντυπωσιασμενοι οι Δυτικοευρωπαίοι κυρίως,  απο την Ελληνική Ομορφιά, έστελναν σωρηδον μηνύματα στον Έλληνα πρωθυπουργό, γεμίζοντας τον με περηφάνεια για την Ελλάδα μας.

Βεβαια στην Ελλάδα ο κόσμος δεν ειναι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες  οπως η συγκεκριμένη του πρωθυπουργού μας με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλα ειρωνικά σχόλια στο twitter.

ED0B677B 3461 4D49 8E46 BAE418093CA7

Στην Σύρο έχει ωραίο καιρό
Για ένα τριημεράκι
Και αν πόλεμος έξω γίνεται

Σκληρό διπλωματικό αγώνα δίνει από το πρωί στη Σύρο ο Κυριάκος μας για το Ουκρανικό.
Καλό τετραήμερο Πρόεδρε!
Αμόλα καλούμπα!

Μιλάμε για «εργασιομανή»
Και δουλεύει και το γλεντάει και μας το δείχνει…
Πρωινή φωτό από Σύρο του πρωθυπουργού της χώρας ..

Τον στεναχωρήσατε και πήγε στην Σύρο. ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ;

Ο άλλος έχει γενέθλια κ πήγε Σύρο ενώ θέλω να πάω κι εγώ την άλλη εβδομάδα. Μπαα, θα τ ακυρώσω δε γίνεται. Μπορεί άνετα να προκληθεί τσουνάμι, σεισμός, να πέσει τ αεροπλάνο, ή κι απόβαση εξωγήινων γιατί γουστάρουν να τρώνε χαλβαδόπιτες. Δεν είναι να παίζεις μ αυτά.

Η τσέπης μας φλέγεται, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι προ των πυλών και ο happy traveler ξεκίνησε διακοπές του στη Συρο
Καρναβάλι

https://twitter.com/marka2_/status/1499729841532268547?s=21

Στο τσακ γλιτώσαμε από έκρηξη σε πυρηνικούς αντιδραστήρες στην #Ουκρανια και εκκένωση όλης της Ευρώπης και ο άλλος πήγε για χαλαρό τριήμερο στη Σύρο ρε;

Καταρχάς γιατί θυμώνετε που πήγε Σύρο ο πρωθυπουργός μας;Καλύτερα να λέτε.
Φανταστείτε να ταν στο γραφείο του και να πλήττει και να σηκώσει κανα τηλέφωνο να στείλει στρατό στον πόλεμο; Αφήστε τον να πλατσουριζει κάθε μέρα, όσο δεν ασχολείται με τη χώρα, καλό μας κάνει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ