Χαμός με αυτο που έγραψε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος για τον Μητσοτακη και κυρίως με την φωτογραφια που ανέβασε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για αλλη μια φορά ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος φερνει τα πάνω κάτω με τα σχόλια του, οπως το συνηθίζει τον τελευταίο καιρο. Συγκεκριμένα τονίζει:

Θεωρώ ότι η βοήθεια που προσέφερε στον Ουκρανικό λαό ήταν καθοριστική. Μπορεί να άφησε εκτεθειμένη την χώρα του αλλά ποιος δίνει σημασία σε τόσο ασήμαντες λεπτομέρειες… #Πολεμος_στην_Ουκρανια

Χαμός με την ανάρτηση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου για τον Ζελενσκι

Ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος λέει πολύ απλά αυτο που λένε ακόμη και οι συντηρητικοί Καθηγητές, Διεθνολόγοι, Στρατηγοί και Ναύαρχοι που διαφωνούν με την απόφαση Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή στο να εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο στέλνοντας όπλα στους Ουκρανούς. Κανέναν από αυτούς δεν τον λες… αντιπολιτευόμενους.

Να θυμίσουμε πως ο Ουκρανός πρόεδρος δηλωνει: έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Ερντογάν. Βοήθησε όταν μας πουλήσανε τα drones και με άλλους ανθρώπους που είχε βοηθήσει ο πρόεδρος Ερντογάν. Πολιτικά έχει κάνει προσπάθειες για να καταλάβει την κατάσταση ο πρόεδρος της Ρωσίας. Ο Ερντογάν είναι ένας ισχυρός πρόεδρος και δεν έχω προβλήματα μαζί του, γιατί θεωρώ ότι είναι κάποιος που προσπαθεί να συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ουκρανίας.
Υπενθυμίζεται, ότι η Τουρκία στις 28/2 ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει την συνθήκη του Μοντρέ και κλείνει τα Στενά του Βοσπόρου για τα πολεμικά πλοία, αλλά αφού επέτρεψε και να περάσει ολόκληρος ο Ρωσικός στόλος, αλλά και ο Ερντογάν δεν προέβη σε καμία κύρωση κατά της Τουρκίας

Γιάννης Ζουγανέλης: “Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν κράτησε ουδέτερη στάση όπως το Ισραήλ;”

Σάββας Καλεντερίδης κατά της αποστολής όπλων: “Η Τουρκία θα κερδίσει 20 δισ από τους Ρώσους Τουρίστες. Η Τουρκία εξάγει, οι δικοί μας αγρότες όχι” Μόνο εμείς έχουμε υποχρεώσεις στην συμμαχία του NATO; Η Τουρκία δεν έχει; ”

> Ο Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Καμπάς και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ: “Προβληματισμένος με την αποστολή όπλων από τον Μητσοτάκη. Ισως χρησιμοποιηθεί εναντίον μας από την Τουρκία”

Δρ. Iωάννης Μάζης κατά της αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα: “Παρακινδυνευμένη η αποστολή όπλων από την Δυση στην Ουκρανία

> Ο Ναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης εναντίον της αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα “Δεν ήταν σωστή απόφαση. Αντί είμαστε μέρος της λύσης, είμαστε μέρος του προβλήματος ”

> Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας κατά της αποστολής όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα “Παρακινδυνευμένη η αποστολή όπλων από την Δυση στην Ουκρανία”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ