Σία Κοσιώνη: Μαγεύει με την αριστοκρατική της εμφάνιση σε ένθετο εφημερίδας

Μαθήματα χλιδής στην Ελλάδα της γκρίνιας και της μιζέριας όπως πολύ σωστά είχε πει και ο Άδωνις, απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής που φιλοξενεί την Engel & Völkers Greece με την Σια Κοσιωνη στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού της.

Οπως διαβάζουμε στα social media: Eκτάκτως το Σάββατο 5 Μαρτίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής, κυκλοφορεί ως ένθετο το νέο τεύχος του περιοδικού της Engel & Völkers Ελλάδος, “GG” αποκλειστικά στην Αττική, και στους δύο τύπους εκδόσεων.

Μαγευτείτε από την επιβλητικότητα, την μοναδική αισθητική και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των ακινήτων που φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού και εμπνευστείτε από τις ιστορίες τεσσάρων εμβληματικών προσωπικοτήτων η οποίες άφησαν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η Σια Κοσιωνη δείχνει να εχει συνέλθει απο τις εντονες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρο, οταν βρέθηκε απο τον Σκαι να δίνει συνεντευξη στην εκπομπή-ναυαρχίδα της δημόσιας τηλεόρασης, Προσωπικα που πορουσιαζει η Έλενα Κατριτση.

Μια συνεντευξη με την οποια παγωσαν  στην κυριολεξια οι τηλεθεατές οταν άκουσαν την γοητευτική κυρία των δελτίων ειδήσεων να αποκαλεί Θείο τον Κυριακο Μητσοτακη καθως το νεαρό της ηλικιας του πρωθυπουργού δεν παραπέμπει σε τετοιου είδους καταστασεις.

Απο την πλευρά της η Σια Κοσιωνη που μιλάει σπανια για την προσωπική της ζωη, μιλησε για πρώτη φορά τοσο ανοικτά, δημόσια για την στενή πλέον σχέση της με την μεγαλύτερη πολιτική οικογενεια της χώρας μας, την οικογένεια Μητσοτακη. Άλλωστε η πορεία της ως τωρα στο δημοσιογραφικό μετεριζι δεν είχε αφήσει ποτε ούτε την παραμικρή ιδέα οτι φέρει και αυτή την ιδιότητα, της πρωθυπουργικής ανιψιάς.

Μεταξύ άλλων η ΣΙα Κοσιωνη εξομολογηθηκε στην Έλενα Κατριτση:

Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω…

όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν.

Όταν θέλω να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση. ασκώ κριτική στην κυβέρνηση. Όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά. Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.

Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω… Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψης μου.

Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός.

Νιώθω τόσο ασφαλής και τόσο στέρεα μέσα μου και επίσης θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό, όχι μόνο προς εμένα αλλά προς οποιαδήποτε γυναίκα να της αμφισβητείται η ακεραιότητα της δικής της άποψης και προσέγγισης στα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ