Τρομερές εικόνες με δημόσια βασανιστήρια στην Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα βίντεο το οποίο φαίνεται ότι έχει διαρρεύσει από τους ίδιους τους βασανιστές έρχεται να προστεθεί σε άλλο οπτικό υλικό και μαρτυρίες για την δράση των ουκρανών νεοναζί κατά την διάρκεια του πολέμου.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας δεμένος σε κολώνα να δέχεται απανωτά χτυπήματα από τρεις τουλάχιστον νεοναζί, οι οποίοι τον κατηγορούν για προδοσία.

Σοκαριστικές είναι και οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει με αθλητή πολεμικών τεχνών από την Ουκρανία ο οποίος φαίνεται να υπόκειται σε τρομερά βασανιστήρια ενώ είναι δεμένος, κατηγορούμενος κι αυτός ο προδότης επειδή προπονήθηκε με Τσετσένο συναθλητή του.

Μεσολάβησε η δολοφονία Ουκρανού τραπεζίτη ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στην ομάδα διαπραγμάτευσης του Κιέβου, από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, επικεφαλής των οποίων έχει τοποθετηθεί ο συνέταιρος του Ζελένσκι στις οφσόρ που είχαν αποκαλυφθεί στα Pandora papers. Οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας είχαν προσάψει και κατηγορίες για προδοσία στον τέως πρόεδρο της χώρας και κυρίου αντιπάλου του Ζελένσκι, Ποροσένκο, όταν ο τελευταίος αποκάλυψε το κρυμμένο χρήμα του Ουκρανού προέδρου στο εξωτερικό.

Το γαϊτανάκι της φρίκης συνεχίζεται από την φερόμενη απαγωγή του βουλευτή ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής από ακροδεξιό δημοσιογράφο. Ο βουλευτής σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε, είχε πέσει στα χέρια της ναζιστικής οργάνωσης Αζόφ και η τελευταία φωτογραφία του ήταν κυριολεκτικά με ένα μαχαίρι στο λαιμό.

Προσοχή, το βίντεο είναι εξαιρετικά σκληρό, δείτε το με δική σας ευθύνη.

https://twitter.com/mazianos/status/1500362177416417288?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ