Τα τουρκικά ΜΜΕ ανακοινώνουν γεύμα Μητσοτάκη – Ερντογάν, δεν επιβεβαιώνει η ελληνική πλευρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ερχόμενη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη.

Φαίνεται εντέλει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική πλευρά πάντως δεν επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη συνάντηση και αυτό είναι περίεργο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλωστε είχε δηλώσει ότι θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο, γεγονός που είχε επικροτήσει και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Όπως μετέδωσε λοιπόν η Μαρία Ζαχαράκη πριν από λίγο στην ενημερωτική εκπομπή του Open, οι Τούρκοι ανακοίνωσαν ότι ο Ερντογάν θα συναντηθεί εντέλει με τον Μητσοτάκη και θα γευματίσουν μαζί την ερχόμενη Κυριακή.

Αναμένουμε πλέον με αγωνία να μάθουμε την ατζέντα της συζήτησης. Ίσως από αυτή την συνάντηση κριθούν πολλά για το μέλλον. Όχι της Ουκρανίας, αλλά της Ελλάδας.

Είναι πάντως εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι από την ελληνική πλευρά τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί η ατζέντα της συνάντησης. Εάν φυσικά επιβεβαιωθούν τα τουρκικά δημοσιεύματα. Επιπλέον, πριν από λίγο ο Άκης Παυλόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι η ελληνική πλευρά δεν επιβεβαιώνει την συνάντηση. Περίεργο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ