Σάλος με όσα αναγκάστηκε να απαντήσει ο Στέλιος Πετσας σε χρήστη του twitter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να έχεις δώσει εκατομμύρια στα καναλια για να στηρίξουν την κυβερνηση, να εχει συνδεθεί το ονομα σου με μια απο τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις των ιδιωτικών καναλιων και των sites στην Ελλάδα και να σου την λέει μια κοπελίτσα που ανεβάζει βιντεάκια στο διαδίκτυο; Πως την πάτησε ετσι ο Πετσας.

Άστραψε και βρόντηξε ο Στέλιος Πετσας που βγήκε και απάντησε ο ίδιος σε σχόλιο χρήστη του twitter, παραβιάζοντας ακόμη και το πρωτόκολλο που θέλει τους υπουργούς να μήν παρεμβαίνουν οι ίδιοι στο twitter αλλα να βαζουν τρολ για να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα.

Όχι άλλη μονταζιέρα! Αμέσως μετά από εκεί που κόψατε, λέω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα τροφοδοσίας τους επόμενους μήνες για την Ελλάδα λόγω διαφοροποίησης του ενεργειακού μας ισοζυγίου με LNG, TAP κλπ. Όχι τυφλή αντιπολίτευση σε σοβαρά θέματα. Αυτή ήταν η απάντηση του Στέλιου Πετσα στο βιντεο που έφερε τίτλο: Ο Πέτσας προεξοφλεί διακοπή τροφοδοσίας σε φυσικό αέριο και καύσιμα

Εδώ ο υπουργός μας ενημερώνει οτι θα έχουμε φυσικο αέριο τους επόμενους (καλοκαιρινους) μήνες για θέρμανση αλλά δεν γνωρίζει αν θα έχουμε για τον επόμενο χειμώνα.
Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω

ΔΗΜΟΦΙΛΗ