Σκληρές αλήθειες από τον Άδωνι: Όποια κυβέρνηση μας βάλει απέναντι στη Ρωσία είναι επικίνδυνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα απο την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε καταφέρει να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στην Δύση και τη Ρωσια. Μπορει να ανήκε πάντα στην Δύση αλλα ήταν και προνομιακός συνομιλητής της Ρωσιας.

Οποια κυβερνηση δεν σεβαστεί αυτή την σχέση θα μας καταστρεψει.

Είναι άχρηστοι, ανεπρόκοποι, επικίνδυνοι!
Δεν μπορούσε να διανοηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα υπάρξει κυβέρνηση η οποία θα θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με την Ρωσία. Ακόμα και στον ψυχρό πόλεμο, όπως πολύ σωστά σημειώνει, βρέθηκε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής για να μπορεί να κρατά μία ισορροπία στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, ώστε η χώρα μας να αποτελεί προνομιακό συνομιλητή με την Ρωσία, την ώρα που συνεχίζαμε να ανήκουμε «εις την Δύση».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί την ελληνική κυβέρνηση που θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με την Ρωσία, ως εξαιρετικά επικίνδυνη και όσους την απαρτίζουν ως άχρηστους και ανεπρόκοπους που θα προκαλέσουν τεράστια ζημιά στη χώρα.

Φυσικά οι δηλώσεις του Άδωνι είναι παλαιότερες. Που να το φανταζόταν ο άνθρωπος πως και σε αυτό θα έπεφτε έξω. Διότι η κυβέρνηση που καταστρέφει τις σχέσεις μας με την Ρωσία, που απαρτίζεται από άχρηστους και ανεπρόκοπους όπως έλεγε, συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ