Μαύρα μαντάτα για το Αιγαίο: Θα γίνει σούπα στο γεύμα Κυριάκου – Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικώς ακούγεται συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη με τον
Ρετζέπ Ερντογάν σε γεύμα του τελευταίου. Δεν αναφέρεται τί είδους πρόσκληση υπήρξε, αν υπήρξε. Αν όλα βουν καλώς τότε το μηδέ δίκην δικάσεις πριν των ΗΠΑ μύθον ακούσεις, ισχύει και οδηγεί πρωτίστως στο Καστελόριζο, και δευτερευόντως….θα δούμε.

Πόλεμος δεν γίνεται. Και μετά το γεύμα ίσως ανακοινώσει ο Κυριάκος κάποιες νέες επί των Ελληνοτουρκικών ιδέες με την μορφή πως «από το νου μου το βρήκα». Και έτσι ο,καθώς όλα τα τελευταία δείχνουν, πολύς Ταγίπ προσγειωμένος θα παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό το της γαλάζιας (κατ ουσίαν του βυθού αυτής) πατρίδας
φορεμένο μιας και οι Απόκριες πέρασαν και οι μάσκες έφυγαν, όσο για τις άλλες τέτοιες του κορονοϊού,μέχρι το τραπέζι, δεν θα υπάρχουν διότι πως αλιώς θα φάνε. Αν υπάρξει τραπέζι,και δεν αλλάξει το προαναγγελθέν.

Έτσι λοιπόν ο λαβών τις ευχαριστίες των ΗΠΑ Τούρκος για την προς Ουκρανία στάση του, ας ελπίσουμε πως η αποστολή του Πρωθυπουργού μας προς αυτόν να μην είναι και ο
Κυριάκος μέρος των πιο πάνω ευαρεσκειών, διότι τέτοιες συμπτώσεις……στο παρελθόν δεν μας … κάθισαν. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά με αισιοδοξία το εξαγόμενο από την συνάντηση των δύο ηγετών. Οι οιονεί στέργουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ