Διεθνής χαμός: Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τάγκαρε τον Νίκο Βέρτη αντί για τον Νίκο Δένδια στο διαδίκτυο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δένδιας και Τρας συζήτησαν την ενεργοποίηση του Ελληνο Βρετανικού Μνημονίου Κατανόησης και ειδικότερα του τομέα της ‘Αμυνας. ‘Αλλωστε το εν λόγω Μνημόνιο το υπέγραψαν οι δυό τους τον περασμένο Οκτώβριο.

Πρόκειται για ένα «Στρατηγικό Διμερές Πλαίσιο», όπως έχει χαρακτηριστεί, μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένου Βασιλείου που ρυθμίζει τις σχέσεις των δύο χωρών μετά το Brexit ενώ παράλληλα εμβαθύνει την συνεργασία τους σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Από την άμυνα και την ασφάλεια μέχρι τον τουρισμό και την παιδεία.

Μέχρι εδώ όλα καλά, μετά όμως άρχισαν τα παρατράγουδα. Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τάγκαρε τον Νίκο Βέρτη αντί για τον Νίκο Δένδια σε ανάρτηση που ανέβασε, προκαλώντας τσουνάμι γέλιου με την απροσεξία της.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελλάδα είναι ενωμένα στην καταδίκη της βάρβαρης εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία και στην απομόνωση της Ρωσίας στην παγκόσμια σκηνή.

Nikos Vertis τα συλλυπητήριά μου για τους θανάτους εθνικών Ελλήνων στην Ουκρανία και συμφωνήσαμε να συγκεντρώσουμε τους εταίρους μας για να λογοδοτήσουμε τη Ρωσία. έγραψε η Βρετανίδα ΥΠΕΞ.

61A2CCFC B0F5 47F0 AE07 9EC7B3E64B59

Βέβαια λίγο αργότερα διόρθωσε την ανάρτηση της:

🇬 🇧 🇬🇷 Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα ενώνονται στην καταδίκη της βάρβαρης εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία & στην απομόνωση της Ρωσίας στην παγκόσμια σκηνή.

Πρόσφερα Νίκος Δένδιας τα συλλυπητήρια μου για τους θανάτους Ελλήνων στην Ουκρανία και συμφωνήσαμε να συσπειρώσουμε τους εταίρους μας για να κρατήσουμε τη Ρωσία για να λογοδοτήσουν.

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τάγκαρε τον Νίκο Βέρτη αντί για τον Νίκο Δένδια στο twitter και η ελληνική κυβέρνηση της απάντησε “Δεν πάει να λέει κι ο κόσμος πως στα ίδια λάθη επιμένω, εγώ αυτό που θέλω κάνω τελικά”.

Μανδαμ άμα βάλουμε ΥΠΕΞ τον Νίκο.. Βέρτη δεν σώνουν όλα τα πυρηνικά του κόσμου τον #Πουτιν και την #Ζαχάροβα 😂🤣😂😂

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ Τρας τάγκαρε τον Νίκο Βέρτη αντί για τον Νίκο Δένδια στο twitter και η ελληνική κυβέρνηση την έστειλε για ανακύκλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ