Χαμός στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα – Κοίταζαν απορημένοι ο ένας τον αλλο και αναρωτιόντουσαν τι χρονιά εχουμε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ώρα είναι, τι μέρα είναι και ποια χρονιά λένε οι στίχοι της Λινας Νικολακοπούλου στο τραγούδι Έκτο Πάτωμα. Αυτο ακριβώς έπαθαν και οι ράδιο αρβύλα που έμειναν άφωνοι με όσα άκουσαν να λέει ο Αναστάσιος Ράμμος σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινουργιου. Αναρωτιόντουσαν σε ποια χρόνια ζούμε, αν γυρίσαμε πίσω στον χρόνο ή είμαστε ακόμη στο 2022.

Στο νούμερα 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε, ειπε αρχικα ο Αντώνης Κανάκης προετοιμαζοναυς μας για τον χαμό που θα ακολουθούσε.

Στο βιντεο η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον νεαρό τραγουδιστή και νέο παρουσιαστή:

ποια είναι η ιδανική τετράδα από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout. Μπορείς να πεις όποιους θέλεις. Ακόμα και τον πρωθυπουργό.

https://youtu.be/nmpd-Oyqmwc

Και ο Αναστάσιος Ράμμος απαντα:

Ξέρω εγώ… Τσίπρας, Βαρουφάκης… Μου ήρθε τώρα εμένα επειδή είπε πρωθυπουργός τώρα.

Όταν, δε, η παρουσιάστρια επισήμανε πως πλέον δεν είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος απόρησε.

Οπως ήταν αναμενόμενο οι Ράδιο Αρβύλα έπεσαν κάτω απο τα γέλια:

Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα.

Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ