H «πύλη» που οδηγεί στη διασπορά του λαμπρού ελληνικού πνεύματος και των πολιτισμικών του επιτευγμάτων  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H πολύτιμη και ανυπολόγιστης αξίας παρακαταθήκη που μας κληροδότησαν οι Έλληνες συγγραφείς και δημιουργοί από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα,συνετέλεσαν μεταξύ πολλών άλλων στην αποφυγή του εθνικού ακρωτηριασμού.

Ταυτόχρονα, ενέπνευσαν νέους δημιουργούς, που λειτουργούν ως άξιοι συνεχιστές της προαγωγής και της διατήρησης της ελληνικής κουλτούρας.

Γι’αυτούς λοιπόν ακριβώς τους λόγους η εταιρεία Businessrise.inc και η Ελληνόφωνη δίγλωσση εφημερίδα που εδράζεται στο Μαιάμι υπό την ηλεκτρονική διεύθυνση greekradiofl.com, αφουγκραζόμενη τη δημιουργική ανάγκη των Ελλήνων συγγραφέων να εκφράσουν το πνεύμα τους, αλλά κυρίως να λειτουργήσουν ως κοινωνοί των σπουδαίων ελληνικών πολιτιστικών αξιών και ιδανικών προς τη διεθνή κοινότητα, δημιούργησε την πλατφόρμα «Βιβλιοπαρουσιάσεις».

Πρόκειται για μία πλατφόρμα,η οποία αίρει τα εμπόδια από το δρόμο νέων Ελλήνων συγγραφέων σχετικά με την έκδοση των βιβλίων τους,και μέσω αυτής καλούνται όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τα έργα τους στους Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής, να βρουν το δικό τους ράφι στη μεγάλη βιβλιοθήκη μας, που εμπλουτίζεται καθημερινά.

 

Η βαθιά πίστη μας στη δύναμη της ελληνικής γλώσσας και στο συγγραφικό ταλέντο των Ελλήνων συγγραφέων νέας γενιάς, μας ενέπνευσε για τη δημιουργία μίας παγκόσμιας έκδοσης και προβολής των βιβλίων τους, τα οποία είναι μπολιασμένα με μεράκι, σοφία,αγάπη για τον άνθρωπο, και σεβασμό προς τους θησαυρούς που κρύβονται στην ελληνική γλώσσα, (η οποία ας μην ξεχνάμε αποτελεί τη βάση για τις περισσότερες γλώσσεςπαγκοσμίως).

Αισθανόμαστε περήφανοι που στο μακρύ κατάλογο των σημαντικών συγγραφέων και δημιουργών της Ελλάδας, προστίθενται καθημερινά καινούργιοι.

Άνθρωποι που έχουν κληρονομήσει τη σύνεση και την ομορφιά της Ελληνικής Γλώσσας, και το μεράκι του Έλληνα δημιουργού, που λατρεύει να εκφράζεται. Οι νέοι Έλληνες συγγραφείς γράφουν έργα θεατρικά, διηγήματα, μυθιστορήματα, δοκίμια, μελέτες, ποίηση…

Δεν έπαψαν ποτέ να δημιουργούν, και γι’ αυτό τους αξίζει ένα στήριγμα στην προσπάθειά τους! Είναι οι σύγχρονοι πρέσβεις της ελληνικής διανόησης και οι αρωγοί στη διαφύλαξη της ιερής παραγματικά ελληνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

“Όλοι αγαπούμε τα βιβλία, όλοι αγαπούμε τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική γλώσσα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ελληνικό πνεύμα, είναι οι άνθρωποί του. Οι σημερινοί άνθρωποί του, που αναπνέουν και ζουν ανάμεσά μας. Και γράφουν, δίνοντας πνοή στον ελληνικό πολιτισμό που ξαναγεννιέται μέσα από το λόγο τους.Εμείς,με περίσσια αγάπη δημιουργήσαμε γι’ αυτούς μια δυνατότητα: να εκφραστούν δημόσια, να παρουσιάσουν τα βιβλία τους στον κόσμο, να φτάσουν παντού και να βιώσουν την αλληλεπίδρασή τους με το αναγνωστικό τους κοινό”. Businessrise.greekradofl  https://biblioparousiaseis.greekradiofl.com/    

Τα βιβλία μας πωλούνται σε ηλεκτρονική μορφή (ebook) σε όλο τον κόσμο, και σε έντυπη, 

εκτυπώσιμη, μορφή βιβλίου έντυπη μορφή με Print on Demand στις ΗΠΑ και τον Καναδά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ