Η ζέστη αγκαλιά της Σιδηρας κυριας της ενημέρωσης, Σιας Κοσιωνη με Ουκρανή στην πλατεια Κοτζια φερνει μήνυμα αισιοδοξίας για τα πεσμένα νουμερα του δελτίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός με την ζέστη αγκαλιά της Σιας Κοσιωνη σε Ουκρανή – Με πρότυπο την Τατιάνα Στεφανιδου προσπαθεί να ανορθώσει το κοινωνικο και επαγγελματικό της προφίλ.

Συμμετέχοντας σε δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε, έξω απο το δημαρχείο των Αθηνων η γνωστή παρουσιάστρια του Σκαι συνάντησε μια γυναίκα από την Ουκρανία, που έχει δυο γιους στο μέτωπο του πολέμου αλλά έχει χάσει την επικοινωνία μαζί τους.

Η γυναίκα θέλησε να προσφέρει μια τσάντα με κάλτσες για τους στρατιώτες με αποτέλεσμα να την εντοπίσει η δαιμόνια Σια Κοσιωνη και να την συγχαρεί για την προσφορά της. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφια της κυριας στο διαδίκτυο γράφοντας:

«Αυτή η γυναίκα είναι από την Ουκρανία. Έχει εκεί δυο γιους. Και οι δυο πολεμούν. Ούτε ξέρει πού βρίσκονται ούτε τους βρίσκει σε κανένα τηλέφωνο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Όλοι Μαζί Μπορούμε έφερε μια τσάντα γεμάτη κάλτσες για τους στρατιώτες, όπως μου είπε, κλαίγοντας με λυγμούς. Αυτά…».

Η Σια Κοσιώνη που τον τελευταίο καιρο αντιμετωπίζει δυσκολίες στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων καθως η τηλεθέαση του παει καθημερινά απο το κακό στο χειρότερο πλέον ψάχνει για κινήσεις και δράσεις που μπορούν να ανυψωσουν το επαγγελματικό της προφίλ.

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
Open Beyond TVOPEN NEWS13,8%10,6%
Ant1ANT1 NEWS12,4%13,2%
MegaΚΕΝΤΡΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΕΙΔΉΣΕΩΝ10,1%10,9%
AlphaΚΕΝΤΡΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΕΙΔΉΣΕΩΝ9,4%10,8%
StarSTAR NEWS8,7%10,6%
ΣΚΑΪΤΑ ΝΈΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ5,9%10,9%
ΕΡΤ1ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΕΙΔΉΣΕΩΝ2,8%2,8%

Ετσι έχοντας σαν πρότυπο ακόμη και τις κοινωνικές εκπομπές τις Τατιάνας Στεφανιδου προσπαθεί να κοινωνήσει ένα νεο προφίλ στον κόσμο και το τηλεοπτικό κοινό. Όλα αυτά μεσα σε ένα αρνητικό κλίμα που εχει δημιουργηθεί εναντίον της εντελώς αδικα καθώς πληρώνει το τίμημα της πετυχημένης συζύγου του ανιψιού του πρωθυπουργού.

Ενδεικτικά κάποια απο τα σχόλια στο διαδίκτυο:

Έτσι όπως αγκάλιασε η Σία Κοσιώνη την Ουκρανή, ήθελα κι εγώ να αγκαλιάσω Ρουμάνο πυροσβέστη.

Η Σία Κοσιώνη αποδεικνύει ότι εκτός από σπουδαία δημοσιογράφος είναι και σπουδαίος άνθρωπος.
Άντε με το καλό και Πρώτη Κυρία της χώρας.
(Τουί ετσι για την αλητεία)

Η Σία Κοσιώνη λέει βρήκε μία Ουκρανή κ την αγκάλιασε στην πλατεία Κοτζιά κ μπράβο της. Από την άλλη βέβαια της ήταν δύσκολο να βρει κ μία Αφγανή ή Σύρια να κάνει το ίδιο, όταν εκείνες ζούσαν τα ίδια στη χώρα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ