Σάλος με τον Νίκο Ευαγγελάτο με αυτο που εγινε στον αέρα της εκπομπης του: Σου έστειλα βίντεο από Μαριούπολη και δεν τα έπαιξες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου όταν ο ανταποκριτής στη Μόσχα Δημήτρης Λιάτσος κατήγγειλε fake news από την Ουκρανία και κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι δεν παίζει βίντεο που του στέλνει από την Μαριούπολη.

«Νίκο δεν μπορώ κάθε μέρα να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε ότι ήταν από το 2015. Χθες δίναμε ότι χτυπήθηκε ένας φούρνος, fake. Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες του fake, δεν είναι πράγματα αυτά» δήλωσε ο Δημήτρης Λιάτσος με τον Ευαγγελάτο να απαντάει «Δεν ξέρω για το αεροπλάνο…».

«Πως δεν ξέρεις; Αφού το έδειχνες προχθές» του απάντησε ο ανταποκριτής από τη Μόσχα.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει στείλει βίντεο στην εκπομπή με κατοίκους που απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη και μιλούν για όσα έζησαν στην πόλη, ωστόσο ουδέποτε παρουσιάστηκε από το Mega στους τηλεθεατές.

«Δεν το δείχνουμε όμως» σχολίασε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο οποίος εκνευρίστηκε.

Μάλιστα ο Δημήτρης Λιάτσος πριν λίγη ωρα ανέβασε ανάρτηση στο διαδίκτυο στην οποια τονίζει:

Αθλιότητα!!! Βομβαρδισμένο μαιευτήριο ή ναζιστοφωλιά;;;;

Πόση αθλιότητα να αντέξει κανείς; Πριν 15 μέρες το κτίριο οπου στεγάζονταν το μαιευτήριο της Μαριούπολης, έπαψε να λειτουργεί ως τέτοιο. Εκκενώθηκε από τους ναζιστες του ΑΖΟΦ οι οποίοι το μετέτρεψαν σε… στρατηγείο τους!
Ο ρωσικός στρατός με χειρουργικό πλήγμα διέλυσε τη σφηκοφωλιά των εθνικιστών που κρατάνε ομήρους χιλιάδες κατοίκους της πόλης και κρύβονται πίσω απο αυτούς! Και όμως, ο Ζελένσκι διαμηνύε σε όλο τον κόσμο ότι χτυπήθηκε το μαιευτήριο, κάτω από τα συντρίμμια υπάρχουν παιδιά!!!. Έβαλαν και ένα παιδάκι απ´ έξω να μιλάει για «του λόγου το ασφαλές»!!! Βομβαρδισμός μαιευτηρίου και δεν υπάρχει ούτε ενας νεκρός, μόνο επτά τραυματίες, αναφέρεται!!!
Ακούστε τι λέει ο Ιγκορ, κάτοικος της πόλης του οποίου η μητέρα εργαζόταν στο κτίριο.
– Τις τελευταίες μέρες Φεβρουαρίου ήρθαν κάποιοι άνθρωποι με στρατιωτικές στολές, έσπασαν τις κλειδαριές, έστησαν σε διάφορα σημεία, παράθυρα και άλλα ανοίγματα, οπλικά συστήματα. Ελεγαν ότι ετοιμάζουν την «άμυνα της πόλης»!!!
Μετά και από αυτή την αθλιότητα που σερβίρεται ως χόρτο για ηλίθιους στη Δύση πόσο θα αντέξει αυτό το έρημο το δημοσιογραφικό επάγγελμα; Όταν «σοβαροί» δημοσιογράφοι, πέρα από κάθε δεοντολογία και αγνοώντας τον απλό κανόνα που λέει, «μη δίνεις είδηση όταν δεν την έχεις επιβεβαιώσει», δημιουργούν σπαραξικάρδιες εικόνες ελαφρά τη (αντιρωσική), καρδία;;;; Και η εικόνα, με την προβοκατόρικη ανακοίνωση Ζελένσκι, κάνει ασυγκράτητη το γύρω του «ελεύθερου,δημοκρατικού και φιλεύσπλαχνου κόσμου»! Αιδώς…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ