Οταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε μπουκάρει στο πλατό της Ελένης Μενεγακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οκτώβριος του 2016. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγακη στον Alpha ήταν η κορυφαία εκπομπή στην μεσημεριανή ζωνη με ένα τεράστιο πακετο συμφωνιών με διαφημιστικές εταιρίες που δεν εχουν ξαναδεί τα καναλια απο τότε.

Έφυγε απο τη ζωη ο Δημήτρης Κοντομηνας, ο άνθρωπος που έφτιαξε την InterAmerican

Παραλληλα ήταν η εποχή που η τότε κυβερνηση προσπαθούσε να ρυθμίσει το τοπίο με τις άδειες των καναλιων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις και προστριβές με τους ήδη καναλαρχες. Στα πλαίσια αυτής της σύγκρουσης ο Δημήτρης Κοντομηνας είχε μπουκάρει στην κυριολεξία στο πλατό της Ελένης Μενεγακη αφήνοντας την άφωνη και έκπληκτη.

%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%ba%ce%b7

Μάλιστα ο Δημήτρης Κοντομηνας είχε ξανά παρεμβει σε εκπομπή του καναλιού του, τηλεφωνικα όμως, πριν λίγους μήνες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή οπου τα έψαλε χοντρά στους παρουσιαστές της εκπομπης.

img_5627

Οπως διαβάζουμε σε άρθρα της εποχής:

Ο κ.Κοντομηνας ισοπέδωσε την οποια τηλεοπτική αξία εχουν τα δελτία ειδήσεων και οι πολιτικές  εκπομπές του καναλιού του και μεταξύ μας καλά έκανε καθως όλα τα χρόνια του μνημονίου το δελτίο του σταθμού του ήταν αλλα λόγια να αγαπιόμαστε και επέλεξε να στείλει το μηνυμα του μεσα απο την πιο δυνατή εκπομπή του καναλιού του αυτή τη στιγμή.

Το λεγόμενο κοινό της Ελένης Μενεγάκη που ολοι υποτιμούν εχει παράλληλα και την πιο εξοικειωμένη σχέση με τα social media. Ένα πολυπληθές γυναικείο κυρίως κοινό που μόλις πει την μαγική λέξη η Ελένη τωρα θα κληρώσουμε δώρο κάντε RT στο twitter πέφτει το διαδίκτυο.

Σε αυτο το κοινό-στυλοβάτη της Ελληνικής οικογένειας που ειναι μάνα,γιαγιά κόρη,θεία,εγγονή, επέλεξε ο κ.Κοντομηνας να κοινωνήσει το μηνυμα του και το παράπονο του.

Το παρασκήνιο της εισβολής.

Το παρασκήνιο της «εισβολής» του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκος, κάποια χρόνια αργότερα.

https://youtu.be/ipf8XG7S9Ac

Ο δημοσιογράφος στο σχόλιό του στο Happy Day, θυμήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό και είπε: ««Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, την περίοδο της κορύφωσης του αγώνα να κρατηθεί το μαγαζί που λεμε εμείς οι δημοσιογράφοι όρθιο σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, ισως και στιγμή απελπισίας, είχε έρθει στα Studio Pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Μου λέει στο αφτί «Πάμε μαζί κάτω, πάμε να δούμε την Ελένη. Ετοιμάσου είπε και λέω ωχ!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ