Αγωγές και μηνύσεις καταθέτει η Βασιλική Θάνου: «Οι συκοφάντες παραδέχθηκαν το χονδροειδές ψεύδος τους»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσφυγή στην δικαιοσύνη κατά όσων έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή εκστρατεία συκοφάντησης της προαναγγέλει η Πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου.

«Δεν αξίζει πλέον να ασχοληθώ περισσότερο, απαντώντας δημόσια, στους συγκεκριμένους (ελάχιστους) συκοφάντες, οι οποίοι δεν σέβονται ούτε το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα ούτε το δικαίωμα των πολιτών για αντικειμενική και σωστή ενημέρωση. Θα τους απαντώ, πλέον μόνο με αγωγές αποζημίωσης και μηνύσεις, οι πρώτες των οποίων κατατίθενται τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η κυρία Θάνου σε ανακοίνωσή της και συμπληρώνει:

«Όλοι οι πολίτες, όσοι έχουν παρακολουθήσει το εν λόγω ζήτημα, εκφράζουν μια λογική απορία. Ο ελεγχόμενος από τη Δικαιοσύνη επιχειρηματίας Α. Βγενόπουλος, κατέθεσε τη μήνυση του, τον Μάιο του 2016, επειδή, προφανώς ήθελε να εκφοβίσειτην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τους Δικαστές και Εισαγγελείς που χειρίζονταν τότε τις εκκρεμείς υποθέσεις του, ελπίζοντας ότι έτσι θα επιτύχει την ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεων του.

Οι σημερινοί «συνεχιστές» του σχεδίου, οι οποίοι «ξέθαψαν» μετά από έξι (6) χρόνια, μία  αμφιβόλου γνησιότητας και νομιμότητας κασέτα, την οποία, σημειωτέων, ο μηνυτής Βγενόπουλος ούτε την προσκόμισε ούτε την επικαλέσθηκε, καθόλη τη διάρκεια της έρευνας, επί της βασιμότητάς της μήνυσής του, μέχρι τον θάνατό του (Νοέμβριο 2016) και οι οποίοι επιμένουν να εμφανίζονται ως «υπερασπιστές» του αποθανόντος, ποιο «εργολαβικό συμβόλαιο» εκτελούν και ποιοι κρύβονται από πίσω τους. Το αστείο επιχείρημά τους ότι ενεργούν από ενδιαφέρον για τους θεσμούς και για τη δημοκρατία, μόνο ειρωνικά χαμόγελα προκαλεί. Διότι , όποιος έχει πραγματικά τέτοιο ενδιαφέρον, δεν κρατάει την κασέτα κρυμμένη επί 6 χρόνια, ούτε την διακινεί, μέσω των ιστοσελίδων. Πηγαίνει και την παραδίδει στον Εισαγγελέα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κ. Βασιλικής Θάνου, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ