Σάλος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινουργιου με όσα ειπε γνωστός δήμαρχος για τον Παυλο Χαϊκάλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου με τον δήμαρχο του Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και αφορμή στάθηκε το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την παράσταση της θεατρικής ομάδας «Δούρειος Ίππος», που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο εν λόγω δήμαρχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τον θίασο, αλλά με τη νομιμότητα και την κοινωνική κανονικότητα. Εσείς έχετε άλλη άποψη, εγώ έχω άλλη. Δε θα κάνω φιλοσοφική συζήτηση τώρα. Εμείς στείλαμε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα ότι αυτές οι παραστάσεις γίνονται κατά παράνομο τρόπο, το διοικητικό συμβούλιο υπό τον κ. Μιχελόπουλο ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει», είπε αρχικά ο κ. Αντωνακόπουλος και πρόσθεσε: «Έχουμε ειδοποιήσει την αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ακούστε εδώ! Δεν είναι θέμα δικό μου, υπάρχει κράτος, υπάρχουν θεσμοί. Αν θέλετε να κάνετε αβάντα στον κ. Χαϊκάλη…», ενώ στην συνέχεια κατηγόρησε την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της ότι λένε «τερατώδη ψέματα».

Τότε τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου και ούσα έξαλλη είπε χαρακτηριστικά: «Τι σχέση έχει ο κ. Χαϊκάλης ενώ λέτε ότι το θέατρο είναι υπό κατάληψη. Ποιος τα είπε αυτά; Άλλη εκπομπή βλέπετε; Ποιο κανάλι βλέπετε; Δεν ξέρετε με ποιους μιλάτε; Γεια σας, είμαι η Κατερίνα Καινούργιου. Με έχετε δει ποτέ; Με ξέρετε; Με έχετε δει ποτέ; Άρα ξέρετε με ποιον μιλάτε».

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε αυτό το θέμα κάνετε αβάντα στον κ. Χαϊκάλη», συνέχισε να λέει ο δήμαρχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ