Χαριστική βολή στο φιλορωσικό λόμπι από τον Κοκομπιλυ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός στο Μαξίμου από ανάρτηση του Κοκομπίλι που παρουσίαζε άρθρο γνωστού αριστερού site για την υπέρκομψη Ζαχαροβα, με τίτλο Μαρια Ζαχαροβα, πιο κομψή απο ποτε στη σημερινή συνεντευξη τύπου.

Βέβαια το περίφημο άρθρο δεν ήταν τίποτα αλλο απο ένα επικό τρολλαρισμα του μετρ του είδους στο twitter, @cocobilly

Αναλυτικά η απάντηση του left.gr

Mε (όχι και τόση…) έκπληξη είδαμε να διακινείται στα σόσιαλ «πειραγμένη» δήθεν ανάρτηση του left.gr για την… κομψότητα της Ζαχάροβα.

fake 3

Λοιπόν, ζηλέψαμε χθες γιατί είδαμε μια πολύ ωραία ανάρτηση που πολύ θα θέλαμε να έχουμε κάνει – αλλα λίγο αλλαγμένη… – πλην όμως δεν κάναμε ποτέ. Στη φωτό-τρολιά λοιπόν, σε κάποια ανύπαρκτη ενότητα «μόδα» εδώ στο left.gr, βλέπουμε:

fake left

Tο ψεύτικο άρθρο διακινεί κάποιος Andrea Κοκοβίλα, εγκαλώντας μας κιόλας:  «Ντροπή ρε μαλάκες ζαίοι, τι ρεζιλίκια ειναι αυτά». Υπονοούν προφανώς ότι είμαστε φιλορώσοι ή κάτι τέτοιο:

H τρολιά βεβαίως έγινε αμέσως αντιληπτή, χωρίς να λείψουν τα σχόλια όπως «έλα, δεν είναι δυνατόν» (λες και θα μπορούσε να είναι!), ένα σκωπτικό «κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια;», και ένα που μας άρεσε πολύ: «…δηλαδη δεν θεωρεις την κυρια Ζαχαρωβα (κριμα αν δεν εχει μακρυνη καταγωγη απο την Ζαχαρω) ενα εξαιρετικο δειγμα θηλυκοτητας και δυναμισμου που εξιταρει τις αισθησεις και απελευθερωνει τον νου;»

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το καλό τρολ μας πρόλαβε: καιρό τώρα λέμε να εγκαινιάσουμε στήλη μόδας εδώ στο left.gr. Θα είχαμε μπόλικα να ασχοληθούμε: κομψούς πρωθυπουργούς με εσπρεσάκι στο χέρι και ανεμελιά στο μάτι, υπέρκομψες συζύγους πρωθυπουργών που υμνούνται αμερόληπτα από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της χώρας, αμερόληπτες παρουσιάσεις επίπλωσης του Μαξίμου κι άλλα τέτοια. Αλλά δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε, ρούβλια δεν έχουν έρθει ακόμα και στην επόμενη λίστα Πέτσα δεν βλέπουμε να μας βάζουν… 

Ας σοβαρευτούμε: Σε αντίθεση με άλλους, δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με την «κομψότητα» ή μη των πολιτικών προσώπων. Ούτε και πρόκειται…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ