Έλενα Κουντουρά: Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στην Αθήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσκληση της Ευρωβουλευτή Έλενας Κουντουρά στην Εκδήλωση για το «Πλαίσιο Πολιτικής της ΕΕ για την Οδική Ασφάλεια 2021-2030» και την Έκθεση/Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Κουντουρά, ως συντονίστρια της πολιτικής της ομάδας στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού TRAN, απευθύνει πρόσκληση στην εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης στην Αθήνα της Έκθεσης-Ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που κατάρτισε ως Εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τίτλο «Το Πλαίσιο Πολιτικής της ΕΕ για την Οδική Ασφάλεια 2021-2030- Συστάσεις για τα επόμενα βήματα προς το Όραμα Μηδενικών Απωλειών (Vision Zero)».

Στην εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές ο Matthew Baldwin, Συντονιστής της ΕΕ για την Οδική Ασφάλεια & τη Βιώσιμη Κινητικότητα και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής DG MOVE και ο Antonio Avenoso, Εκτελεστικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών, European Transport Safety Council – ETSC.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 & ώρα 10.30 π.μ., και φιλοξενείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα στάθμευσης εντός του χώρου.

Επισημαίνεται, ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο email [email protected] ή στα τηλέφωνα 210.36 42 474 & 210.36 42 479 (10 π.μ.- 5 μ.μ.), κιν. 6973 39 58 58.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ