«Σκευωρία» Novartis: Λείπουν βασικά έγγραφα από την δικογραφία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαρακτηρίζουν αναφορά κορυφαίας εισαγγελέως ως αβάσιμη, παρότι δεν την έχουν μέσα στην δικογραφία! Μιλάμε για πρωτοφανής καταστάσεις, εφόσον οι καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη και των δικηγόρων του είναι ακριβείς.

Σε έγγραφη αίτηση που κατέθεσε μέσω των δικηγόρων του, ο Κώστας Βαξεβάνης ζητεί από την ανακρίτρια τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκωδέστατης δικογραφίας, καθώς επίσης και να του προσκομιστούν βασικά αποδεικτικά έγγραφα τα οποία δεν υπάρχουν στη δικογραφία.

Ενδεικτικά κάποια από τα έγγραφα αυτά, είναι η αναφορά της τότε ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς Ηλιάννας Ζαμανίκα κατά της εισαγγελέως Ελένη Ράικου τον Ιανουάριο του 2017!

Μάλιστα οι δικηγόροι του Γιάννης Μαντζουράνης και Βασίλης Καπερνάρος, αλλά και ο νομικός σύμβουλος της εφημερίδας Γιάννης Απατσίδης εύλογα αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν η ανακρίτρια να συντάσσει κατηγορητήριο, στο οποίο χαρακτηρίζει την αναφορά της Ζαμανίκα ως «αβάσιμη» την οποία ούτε έχει δει, ούτε υπάρχει στη δικογραφία.

Γίνεται πλέον φανερό ότι κάποιοι έστησαν την συγκεκριμένη ιστορία προκειμένου να συγκαλυφθεί το πραγματικό σκάνδαλο το οποίο μεταξύ άλλων, ευθύνεται πλέον και για την μετατροπή της υγειονομικής κρίσης σε εθνική τραγούδια με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ