Σάλος με την απάντηση της ΕΡΤ για τον ανταποκριτή της στη Μόσχα που έβγαινε στον αέρα απο το σπίτι του στην Κυψέλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες πως ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα κάλυπτε τον πόλεμο απο το σπίτι του στην Κυψέλη, πηγές της ΕΡΤ ανέφεραν τα εξής σύμφωνα με το ethnos.gr

Ο κ. Αχιλλέας Πατσούκας είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος με άριστη γνώση των ρωσικών θεμάτων, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως ανταποκριτής σε πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως ο Αντ1, ο Σκάι, η Καθημερινή και η Reαl News και από το 2021 απασχολείται με σύμβαση έργου στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Η ΕΡΤ ουδέποτε απέκρυψε ότι ο πόλεμος βρήκε τον κ. Πατσούκα στην Αθήνα καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να νοσηλευθεί στον Ευαγγελισμό και να βρίσκεται σε αναρωτική άδεια. Ακριβώς μάλιστα επειδή δεν ήταν στη Ρωσία, η ΕΡΤ τον απέσυρε από τον αέρα της ήδη από τις πρώτες ημέρες της εισβολής στην Ουκρανία, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρανόηση.

Ως εκ τούτου είναι απορίας άξιον γιατί αναπαράγεται μια άνευ νοήματος καταγγελία πόσο μάλλον όταν εν λόγω δημοσιογράφος -καίτοι ασθενούσε- ασκούσε με απόλυτη συνέπεια τα καθήκοντά του.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ αλλά και του Δ. Λιάτσου ότι απεσταλμένος της ΕΡΤ στην Μόσχα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ρωσική πρωτεύουσα.

«Ισχύουν οι καταγγελίες; Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις “φαντασμάτων” ανταποκριτών σε γνώση της Διοίκησης της ΕΡΤ;» ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Εάν ισχύουν, το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούλας είναι να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα εξάλλου είναι θέμα της Δικαιοσύνης» υπογραμμίζει σε σφοδρή ανακοίνωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Θα πρέπει η διοίκηση της ΕΡΤ να απαντήσει αλλά να παρέμβει και η ΕΣΗΕΑ το video που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό στις  21 Φεβρουαρίου η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων αναφέρει: «Η ΕΡΤ βρίσκεται στις πηγές του ρεπορτάζ…  και τον ανταποκριτή μας μας στην ΜΟΣΧΑ Αχιλλέα Πατσούκα».

Αν ο κ. Πατσούκας όντως βρισκόταν στη Μόσχα δεν υπάρχει θέμα, διαφορετικά μπαίνει ζήτημα για τη διοίκηση της ΕΡΤ αλλά και τους δημοσιογράφους που εν γνώση τους χειρίστηκαν το θέμα παραπλανώντας το τηλεοπτικό κοινό. Επίσης  στις 22/02 δελτίο στις 12.00 βγαίνει ο κ. Αχ.Πατσούκας με την ένδειξη στην οθόνη “Μοσχα απευθείας”

Αχιλλεα εισαι ειδωλο ρε. ησουν Κυψελη αλλα τα ελεγες και τα περιεγραφες σαν αν ησουν Μοσχα. Ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις και επιδομα γιατι ησουν και επικινδυνη ζωνη και μακρια απο την οικογενεια 🤣🤣🤣🤣#Κυψελη

#κυψέλη

Κοιτα πλάκα που ο ανταποκριτης Αχιλλέας θα ζητησει απο την Κυψέλη εκτος εδρας και οδοιπορικα

https://twitter.com/cryptocoinsver1/status/1502397724158828544?s=21

#κυψέλη
Ρε …αμα δεν ξέρετε μην μιλάτε….ΕΙναι γνωστο πως στην Κυψέλη μενει ο Αλέξης, αρα Κομμουνιστης και κατα συνέπεια η Κυψέλη ειναι προαστιο της Μόσχας (*Kypseloskaya)

https://twitter.com/cryptocoinsver1/status/1502397056723427334?s=21

Καλός κι ο μοσχοβίτης ανταποκριτής της #ΕΡΤ από την Κυψέλη, αλλά τρώει τη σκόνη του Αυτιά που συνομιλούσε κι αγρίευε με το βίντεο του Ψωμιάδη

Φοβερό πράγμα οι βομβαρδισμοί στην Κυψέλη.
#ert

Η ανταπόκριση δεν έγινε από Κυψέλη αλλά από ΜΟΣΧΑτο. Αμάν πια, αμέσως να τον λιντσάρετε!

Ξεφτίλα της ΕΡΤ, της γαλάζιας ΕΡΤ, παρουσίασε ότι δήθεν ο δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ κατευθείαν από τη Μόσχα ενώ αυτός μετέδιδε από το σπίτι του στη Κυψέλη. Είναι και η ΕΡΤ στη λογική της κυβέρνησης Μητσοτάκη,κοροϊδεύουν τους πολίτες. Προφανώς πρέπει να φύγει ο Ζουλας και άλλοι

https://twitter.com/leftsideris/status/1502356720336752643?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ