Ξαναμπήκε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκου στον Οικονομου: Μπερδεμένες ανακοινώσεις για παρεμβάσεις στην τιμή της Βενζίνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις παλιές καλές μέρες του προέδρου του Εδεσσαϊκου μας θυμησε ο Οικονομου που μιλησε για παρεμβάσεις στην τιμή της βενζίνης αλλα δεν θα οριζόντιες και θα αφορούν τους οικονομικά ασθενέστερους, αν και την ίδια ενίσχυση χρειάζεται ολόκληρη η κοινωνία!

Ετσι μετα τον Σταϊκούρα που το βράδυ μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις στις τιμές των καυσίμων, σημερα το πρωι πάλι στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε ότι την επόμενη βδομάδα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, όσον αφορά στις ανατιμήσεις και στην εκρηκτική άνοδο της τιμής των καυσίμων.

Λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μετριάσει τις επιπτώσεις των ανατιμήσεων, αναφέρθηκε στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου, σημειώνοντας ότι όχι απλώς θα συνεχιστεί η οριζόντια στήριξη, αλλά θα ενισχυθεί.

Για την τιμή της βενζίνης δήλωσε ότι «έχει ξεφύγει επικίνδυνα» και επεσήμανε ότι δε θα μείνει έξω από το πεδίο των κυβερνητικών παρεμβάσεων, όμως «πάντοτε στο πλαίσιο λελογισμένων κινήσεων»!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί στο πακέτο στήριξης της κυβέρνησης να περιλαμβάνεται η επιδότηση για τη βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης, όμως η ελάφρυνση δεν θα έχει οριζόντια μείωση φόρου, αλλά θα στοχεύει στους οικονομικά ασθενέστερους. Φυσικά η κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει ότι σε τόσο ακραίες συνθήκες όλη η κοινωνία έχει ανάγκη ενίσχυσης και υποστήριξης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ