Διαψεύδουν οι Τούρκοι πως Ρώσοι βομβάρδισαν το Τζαμί του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς στη Μαριούπολη με Τούρκους μέσα – ΥΠΕΞ Ουκρανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικές πηγές διαψεύδουν την είδηση και μάλιστα κατηγορούν την αναπληρώτρια υπουργό εξωτερικών της Ουκρανίας που είναι τουρκικής καταγωγής, ότι διαδίδει ψευδείς ειδήσεις!

Διαψεύδουν οι Τούρκοι ότι βομβαρδίστηκε το τζαμί στην Μαριούπολη – κατηγορούν την Ουκρανή υφυπουργό για προβοκάτσια

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς:

The mosque of Sultan Suleiman the Magnificent and his wife Roxolana (Hurrem Sultan) in Mariupol was shelled by Russian invaders.

More than 80 adults and children are hiding there from the shelling, including citizens of Turkey.

#StopRussianAggression
#closeUAskyNOW

Το τζαμί του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς και της συζύγου του Ροξολάνα (Χιουρρέμ Σουλτάν) στη Μαριούπολη βομβαρδίστηκε από Ρώσους εισβολείς.

Περισσότεροι από 80 ενήλικες και παιδιά κρύβονται εκεί από τους βομβαρδισμούς, μεταξύ των οποίων και πολίτες της Τουρκίας.

Η τουρκική διάψευση στην ανάρτηση της υπουργού εξωτερικών της Ουκρανίας

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε η Emine Dzheppar. Κάτω από την ανάρτηση υπάρχει ακόμα και δήλωση του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου του συγκεκριμένου ισλαμικού τεμένους στην Μαριούπολη που την διαψεύδει, όπως την ανάρτησε γνωστή τουρκάλα δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση – διάψευση: Η περιοχή που επλήγη από βόμβα είναι 700 m μακριά από το τζαμί και δεν υπάρχει καμιά ζημιά, καμιά καταστροφή, κανένα θύμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ