Σαλος με όσα έγραψε και καταγγέλει δημόσια η Χρυσηίδα Δημουλίδου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο εχει προκαλέσει η ανάρτηση της Χρυσηιδας Δημουλίδου για τον υπολογιστή που αγόρασε και δεν εχει Ελληνικά….

ΣΟΣ
Παιδιά προχθες πήρα απο τον ΓΕΡΜΑΝΟ Γλυφαδας έναν υπολογιστή HUAWEI, ΜΕ 14άρα οθόνη #1.100# ευρό που μου άρεσε πολύ διότι το mac μου μου, τελευταία το πληκτρολόγιο του μου κάνει νερά και αυτόν τον πήρα μόνο για να γράφω τα βιβλία μου. Και σήμερα που τον άνοιξα, ανακάλυψα πως το πληκτρολόγιο του είναι μόνο αγγλικό. Εγω δεν ξέρω τυφλό σύστημα, ο πωλητής δεν με ενημέρωσε και ούτε είχα ιδέα πως κυκλοφορούν κάποιοι υπολογιστές μόνο στα Αγγλικά, στην Ελλάδα ζω όχι Αγγλία και όταν τον είδα στην έκθεση, δεν πρόσεξα καν ότι ήταν μόνο στα αγγλικά. Σημειωτέον όλοι οι υπολογιστές που είχα ως τώρα είχαν και ελληνική και αγγλική γραμματοσειρά μαζί.Τι κάνω τώρα??

Και φυσικά ακολουθεί καταιγίδα στα σχόλια:

Αυτό το παιδί στον ΓΕΡΜΑΝΟ Γλυφάδας, θέλω να του στήσω άγαλμα ! Νάσαι καλά αγόρι μου ! Να σε χαίρεται η μανούλα σου για το καλό που μας έκανες 🙏🙏🙏

Τώρα για ποιον να πρωτολυπηθώ; Αυτή που είναι ηλίθια ή τους ανθρώπους που την έκαναν συγγραφέα αγοράζοντας τα βιβλία της ηλίθιας; Ας λυπηθώ πρώτα τον καημένο τον υπάλληλο στο ΓΕΡΜΑΝΟ που θα του σπάσει τα νεύρα για παράπονα/επιστροφή προϊόντος.

Διαθέτω προς πώλησιν, εξώφυλλα βιβλίων Δημουλίδου, στις ακριβείς διαστάσεις βιβλίων του Ντοστογιέφσκι.
Τιμαί λογικαί.
Παρέχονται διευκολύνσεις μηνιαίων δόσεων.
Αυτά…
Καληνύκτα…

https://twitter.com/gadgetlover8/status/1503110415169036297?s=21

Αυτό το ΠΡΑΓΜΑ αντιπροσωπεύει την πνευματική ελίτ του τόπου (ακολουθούν κι άλλες φωτος) . Αε να πατήσει ο άλλος ο τρελός το κουμπί να πάνε όλα στο διάολο κουράστηκα. #δημουλίδου #Εμβολιο #Covid_19

SOS 🆘 ‼️
Προκειμένου να μην χάσει η ελληνική λογοτεχνία ένα ακόμα διαμάντι δια χειρός Χρυσηίδας Δημουλίδου,ας την ενημερώσει κάποιος ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ DM!
Προτίθεμαι να φτιάξω αυτοκολλητάκια με σελοτέιπ για το Θ, το Ξ, το Ψ, το Ω κι ό,τι άλλο χρειαστεί και να της τα κολλήσω δωρεάν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ