Πετσόκομμα των 300 ευρω που υποσχέθηκε η κυβερνηση για το Πάσχα – Λεφτά υπάρχουν μόνο για τα καναλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά αλλα υποσχέθηκε η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα διερευσε στα καναλια και αλλα θα πράξει τελικά. Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες το άτυπο «Δώρο Πάσχα 2022» αναμένεται να δοθεί ως έκτακτο επίδομα μέσα στον Απρίλιο.

Τώρα τους φταίνε οι άνεργοι: Καταργείται ο ΟΑΕΔ και γίνεται Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – Κόβουν παροχές ακόμη και την δωρεάν καρτα για τα ΜΜΜ

Τα νέα δεδομένα αναφέρουν ότι μία ακόμα κατηγορία εντάσσεται στους δικαιούχους. Αυτή είναι η κατηγορία των έγγαμων με παιδιά αλλά και οι μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Πώς η Κύπρος με μια απλή κίνηση μείωσε τις τιμές στα καύσιμα

Οι ανακοινώσεις πιθανολογείται ότι θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου. Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για αυξημένο ποσό κατά 50 ευρώ -δηλαδή συνολικά 300 ευρώ- σε σχέση με το κοινωνικό μέρισμα των Χριστουγέννων, τα τελευταία δεδομένα δείχνουν πως θα δοθούν 250 ευρώ σε 4 κατηγορίες.

Οι δικαιούχοι

Χαμηλοσυνταξιούχοι
Δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος
Άτομα με αναπηρία
Έγγαμοι με παιδιά και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα

Ποιοι δεν θα το λάβουν

Όπως φαίνεται, δεν θα πάρουν επίδομα οι μακροχρόνια άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι. Τα 250 ευρώ αναμένεται να δοθούν λίγο πριν το Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι το Πάσχα φέτος πέφτει στις 24 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ