Δεν σεβάστηκαν ούτε τα νεκρά παιδιά του Μπεσλάν στην προπαγάνδα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έπειτα από την ναζιστική θηριωδία και τις κεμαλικές σφαγές, είναι οπωσδήποτε η σφαγή των παιδιών του Μπεσλάν από ισλαμιστές τρομοκράτες. Δυστυχώς, ο πόλεμος της προπαγάνδας που συνοδεύει τον πόλεμο της Ουκρανίας, δεν σεβάστηκε ούτε αυτά τα παιδιά.

Ουκρανικά μέσα παρουσίασε τις τρομερές φωτογραφίες από τα νεκρά παιδιά και τους δασκάλους του Μπεσλάν, ως φωτογραφίες νεκρών στρατιωτών που μεταφέρθηκαν στην Λευκορωσία.

660EE609 4CDE 46A1 9549 7CB566BB7415
Η προπαγανδιστική φωτογραφία

Η λεζάντα: Νοσοκομεία και νεκροτομεία σε πόλεις της Λευκορωσίας έχουν αρχίσει να υποδέχονται τους τραυματίες και σκοτωμένους Ρώσους στρατιώτες. Τα ουκρανικά κανάλια αναφέρουν ότι οι Λευκορώσοι γιατροί έχουν υπογράψει συμφωνία μη αποκάλυψης σχετικά με αυτές τις πληροφορίες.

7CBCF9EA 88B8 49ED 927A 83660DF15984
Η γνήσια φωτογραφία είναι από το Ασοσιέιτεντ Πρες, μετά την σφαγή στο Μπεσλάν

Η αλήθεια: Οι συγγραφείς χρησιμοποίησαν μια φωτογραφία του φωτογράφου Sergei Ponomarev από το Μπεσλάν. Όλη η Ρωσία θυμάται ακόμα αυτά τα τρομερά πλάνα του 2004 με όσους έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης σε σχολείο του Μπεσλάν. Πρόκειται για μια κυνική πράξη.

Ο Λουκασένκο παραδέχτηκε ότι οι τραυματίες Ρώσοι στρατιώτες νοσηλεύονται στη χώρα, αλλά αρνήθηκε τις υπερβολές των ουκρανικών πηγών. «Οι πληροφορίες για τους χιλιάδες τραυματίες που έφτασαν στο Γκόμελ δεν είναι αληθινές».

Επιβεβαιώνεται ότι σε κάθε πόλεμο, το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ