Πάγωσαν οι βουλευτές ακούγοντας τον Σκυλακάκη να εισηγείται τροπολογία σε λάθος νομοσχέδιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισηγήθηκε στην Ολομέλεια τροπολογία σε λάθος νομοσχέδιο, το οποίο ήταν στην Επιτροπή!!!!

Χαοτική είναι πλέον η νομοθέτηση της κυβέρνησης στη Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης εισηγήθηκε στην Ολομέλεια τροπολογία του, η οποία ήταν σε άλλο νομοσχέδιο, το οποίο την ίδια ώρα συζητείτο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης!!! Προφανώς δεν ξέρουν που πατούν νομοθετικά και που βρίσκονται στο Μαξίμου.

Η σκηνή στην Ολομέλεια ήταν γκροτέσκο. Ο Θ. Σκυλακάκης εισηγήθηκε την τροπολογία στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο του Π. Πικραμμένου για την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ επεσήμαναν ότι η τροπολογία δεν έχει διανεμηθεί – μάλιστα ο Γιάννης Ραγκούσης απαίτησε ο υπουργός να παραμείνει μέχρι να πάρουν οι βουλευτές την τροπολογία στα χέρια τους.

Εκεί ξεκίνησε η κωμωδία. Ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας είπε ότι έχει κατατεθεί η τροπολογία 1235 με ειδικό αριθμό 106. Όμως επρόκειτο για άλλη τροπολογία! Ο Θ. Σκυλακάκης αμήχανα είπε στον Θ. Μπούρα ότι η τροπολογία του είναι η 78 με ειδικό αριθμό 3. «Τέτοιο νούμερο δεν υπάρχει κύριε υπουργέ. Να παραμείνετε μέχρι να διευκρινιστεί το θέμα», του απάντησε ο Θ. Μπούρας!

Μόνο τότε ο Θ. Σκυλακάκης κατάλαβε την γκάφα του. «Χίλια συγγνώμη, είναι στο ερανιστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών», παραδέχθηκε. Ο Θ. Μπούρας προσπάθησε να μπαλώσει τα πράγματα: «Δεν πειράζει, είναι χρήσιμη η παρουσία σας εδώ γιατί δώσατε κάποιες απαντήσεις», ανέφερε. Αλλά πλέον ήταν πολύ αργά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ