Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 23χρονης Ρωσίδας Καλλονής που έγραφε στο διαδίκτυο συνθήματα κατα του Πούτιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξιχνιάστηκε ένα χρόνο μετά η δολοφονία της 23χρονης Γκρέτα Βέντλερ που είχε συνταράξει τη Ρωσια καθως το μοντελο έναν μήνα πριν δολοφονηθεί, είχε χαρακτηρίσει τον Πούτιν ψυχοπαθή, κοινωνιοπαθή, αδύναμο και φοβισμένο από την παιδική του ηλικία.

Οπως ομολογησε ο 23χρονος πρώην σύντροφος του μοντέλου Γκρέτα Βέντλερ, τη στραγγάλισε έπειτα από διαμάχη που είχαν σχετικά με χρηματικό ποσό. Ο Ντμίτρι Κορόβιν περιεγραψε στους ανακριτές πως κοιμήθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για τρεις νύχτες με το πτώμα της Γκρέτα Βέντλερ δίπλα του.

Αφού πέρασαν τρία 24ωρα από τη δολοφονία της, ο σύντροφός της έβαλε το πτώμα της σε μία βαλίτσα που είχε αγοράσει. Βγήκε από το ξενοδοχείο με το πτώμα στη βαλίτσα και οδήγησε 300 μίλια μακριά μέχρι να φτάσει στην περιοχή Lipetsk. Αφησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου το πτώμα της Γκρέτα Βέντλερ για περισσότερο από έναν χρόνο, μέχρι που το ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Μάλιστα προσπαθουσε επί έναν χρόνο να κάνει τους γνωστούς του νεαρού μοντέλου να πιστεύουν ότι είναι ζωντανό, δημοσιεύοντας διαρκώς φωτογραφίες και μηνύματά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό συνεχιζόταν μέχρι τη στιγμή που ένας φίλος του μοντέλου, o Εβγένι Φόστερ, υποψιάστηκε πως η Βέντλερ έχει εξαφανιστεί. Έτσι, ξεκίνησε αστυνομική έρευνα και τελικά εντοπίστηκε το πτώμα της. Βίντεο από την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας δείχνει τον Κορόβιν να ομολογεί ότι σκότωσε τη Βέντλερ.

FAC657D9 676B 4D30 88C0 17F603DB2370

Η Γκρέτα Βέντλερ τον Ιανουάριο του 2021, περίπου έναν μήνα πριν χάσει τη ζωή της, έκανε μια σειρά από αναρτήσεις για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν. «Δεδομένου ότι ο Πούτιν πέρασε πολλές ταπεινώσεις στην παιδική του ηλικία, δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λόγω της (ελαφριάς) σωματικής του διάπλασης, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έφυγε μετά τη νομική σχολή και εντάχθηκε στην KGB», έγραφε τότε η Βέντλερ.

«Τέτοιοι άνθρωποι είναι άτολμοι και φοβισμένοι από την παιδική ηλικία, φοβούνται τον θόρυβο και το σκοτάδι, τους ξένους, οπότε χαρακτηριστικά όπως η προσοχή, η αυτοσυγκράτηση και η έλλειψη επικοινωνίας αναπτύσσονται νωρίς στον χαρακτήρα τους. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι σε αυτόν παρατηρείται μια σαφής ψυχοπάθεια ή κοινωνιοπάθεια».

Στην ίδια ανάρτηση, η Γκρέτα Βέντλερ σχολίασε θαρραλέα την ψυχοσύνθεση του Ρώσου προέδρου: «Για τους ψυχοπαθείς, είναι σημαντικό να βιώνουν συνεχώς μια αίσθηση πληρότητας και οξύτητας της ζωής, γι’ αυτό αγαπούν το ρίσκο, τις έντονες εμπειρίες, την έντονη επικοινωνία, την έντονη δραστηριότητα – μια έντονη και δυναμική ζωή. Ισως θέλει πραγματικά να ενισχύσει την ακεραιότητα της Ρωσίας και εύχεται ειλικρινά το καλύτερο για τους Ρώσους. Αλλά μπορεί πραγματικά να κάνει κάτι; Νομίζω ότι ξέρετε και εσείς οι ίδιοι την απάντηση σε αυτό το ερώτημα», έγραφε τότε η Γκρέτα Βέντλερ.

Με πληροφορίες απο το vice.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ