Σάλος με την ανάρτηση του Κωστα Βαξεβάνη που ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους συνανθρώπων μας περιμένοντας ΜΕΘ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βομβα στο πολιτικο σκηνικο απο τον Κωστα Βαξεβανη που σε ανάρτηση του αναφέρει:

Θα διατάξει έρευνα κάποιος εισαγγελέας μετά από την παραδοχή πως πέθαναν 16.519 ανθρωποι περιμένοντας ΜΕΘ; Θα ζητήσει ο Συριζα και τα άλλα κόμματα να γίνει Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή; Εδώ έχουμε την ομολογία των δραστών.

Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε στη Ζαχαρέα ότι “η αναμονή των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ είναι μικρή”, ήξερε ότι λέει ψέματα. Σήμερα αποκαλύπτεται μέσω ΕΟΔΥ ότι ο μέσος όρος (προσοχή ο μέσος όρος!) αναμονής των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ ήταν πέντε (5) ολόκληρες μέρες! #κυβερνηση_Μητσοτακη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας κυνικός πολιτικός απατεώνας
Επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ως 1/3:
– 16.519 οι θάνατοι από Covid-19 εκτός ΜΕΘ.
– 4,7 ημέρες ο μ.ο. παραμονής διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ.
Θυμηθείτε δηλώσεις Μητσοτάκη σε Βουλή και Μ. Ζαχαρέα.
#κυβερνηση_Μητσοτακη #Covid_19

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας κυνικός πολιτικός απατεώνας

Επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ έως και 1/3/2022:

– 16.519 οι θάνατοι από Covid-19 εκτός ΜΕΘ.

– 4,7 ημέρες ο μέσος όρος παραμονής διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ.

Θυμίζουμε:

“Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι, υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς, σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις μονάδες εντατικής θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Δεν έχω. Έχετε εσείς; Φέρτε τη!”.

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλη, 1/12/2021

https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/323792_otan-o-mitsotakis-elege-oti-den-gnorizei-gia-ypsiloteri-thnitotita-ektos

Μάρα Ζαχαρέα: Χρειάζονται Εντατική οι πολίτες και δεν βρίσκουν;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής. Υπάρχει πράγματι μία αναμονή μικρή, όχι από συμπολίτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να διασωληνωθούν. Όπως είπατε από διασωληνωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν είναι αυτή τη στιγμή σε ΜΕΘ.

Κυριάκος Μητσοτάκης, συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα, 7/4/2021
https://primeminister.gr/2021/04/07/26233

Ήταν 25-09-2020 οταν ο Στέλιος Πετσας δηλωνε: «Αν είχαμε ακούσει τη συμβουλή του ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ»

Για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ο Στέλιος Πέτσας έριξε τα «βέλη» του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Στο τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου, έβγαινε συνεχώς ο κ. Πολάκης κι έλεγε ότι πρέπει να επιτάξουμε όλες τις ιδιωτικές Μ.Ε.Θ.. Θα ‘πρεπε, δηλαδή, να τις πληρώνουμε, ενώ δεν τις χρειαζόμασταν, 1.600 ευρώ την ημέρα, γιατί αυτός είναι ο κανονισμός των νοσηλειών. Θα ‘πρεπε να είχαμε δώσει, δηλαδή, όλους αυτούς τους μήνες εκατομμύρια ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων, χωρίς να χρειάζεται.

Αντίθετα, εμείς έχουμε μια συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα. Πιστεύουμε στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπου αυτές είναι εφικτές και αμοιβαία επωφελείς, και τέτοια είναι αυτή η περίπτωση.

Το ποσό που έχει αποφασιστεί να καταβάλλεται βασίζεται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Γιατί μία κλίνη Μ.Ε.Θ. έχει γιατρό, έχει νοσηλευτικό προσωπικό, έχει εξοπλισμό. Αν είχαμε ακούσει τη συμβουλή του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαμε πετάξει πολλές δεκάδες εκατομμύρια στο “πηγάδι χωρίς πάτο“».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ