Παραίτηση βομβα στην ΕΡΤ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος προκλήθηκε από τις καταγγελίες με τον ανταποκριτή «φάντασμα» της ΕΡΤ στη Ρωσία Αχιλλέα Πατσούκα, που εμφανιζόταν στον «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης όχι από τη ρωσική πρωτεύουσα, αλλά από το… σπίτι του στην Κυψέλη!

FAEEE2F9 249C 4126 93AC 90D7F5870810

Το σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία ανέφερε: «Η απουσία ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Ρωσία και οι φήμες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να βρίσκεται κάπου στην Κυψέλη αποτελούν τις προϋποθέσεις που συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της ανυπαρξίας της αντικειμενικότητας. Αλήθεια, τελικά υπάρχει ανταποκριτής στη Ρωσία ή η αντικειμενικότητα ακόμα θυσιάζεται στον βωμό των υπερατλαντικών και ευρωενωσιακών πολιτικών σκοπιμοτήτων;».

Ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Πατσούκας, ο οποίος έπειτα από διαγωνισμό προσελήφθη με 18μηνη σύμβαση για να είναι ο ανταποκριτής στη Μόσχα, μόνο που ο ίδιος δεν έφυγε ποτέ για το… Κρεμλίνο, με τις εξελίξεις και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία να τον βρίσκουν στο σαλόνι του σπιτιού του στην Κυψέλη!

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε την παραίτησή του από την ΕΡΤ , ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τη διεύθυνση ειδήσεων του κρατικού καναλιού, το οποίο είναι έκθετο μετά το φιάσκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ