Ακης Τσελέντης: Ναζιστικά τάγματα ΑΖΟΦ στην Ουκρανία – Οργανώθηκαν από τον Ζελενσκι και χρηματοδοτηθηκαν από κεφαλαιοκρατες Ουγκρους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Όχι πως αυτό δικαιολογεί την εισβολή αλλά μην ηρωποιούμε ένα πολιτικό πιόνι»

Ναζιστικά τάγματα ΑΖΟΦ στην Ουκρανία. Οργανώθηκαν από τον Ζελενσκι και χρηματοδοτηθηκαν
από κεφαλαιοκρατες Ουγκρους. Υπεύθυνοι για 12000 νεκρούς πριν το πόλεμο. Έκαψαν, δολοφόνησαν, σταύρωσαν!! χιλλιάδες.

Φασίστες νεο-ναζί αστυνομικοί στο Κίεβο μαζί με τον διοικητή τους (φωτο πιο κάτω). Η άθλια εθνικιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας που εξέθρεψε και ενέταξε σε αστυνομία, Εθνοφρουρά και τακτικό στρατό τα απολειφάδια του Χίτλερ έχει τεράστιες ευθύνες για το μακέλεμα των Ρωσόφωνων στις ανατολικές επαρχίες από το 2014.

Από την άλλη, η αποναζιστικοποίηση ως το αφήγημα δικαιολόγησης του Πούτιν για την εισβολή δεν μπορεί κατά κανένα τρόπο να δικαιολογήσει κατάλυση του Διεθνούς Δικαίου και το πόλεμο που συντελείται με θύματα τους αθώους πολίτες της χώρας, τα παιδιά, και την καταστροφή υποδομών που θα φέρουν την Ουκρανία 100 χρόνια πίσω. Άσε που, μάλλον, θα βγουν κερδισμένοι οι άθλιοι ουκρανοί ναζί από τον πόλεμο (με την έννοια της ηρωοποίησης τους).

Ο πόλεμος είναι εξ’ορισμού ανήθικος και καταστροφικός, και απαιτεί την κάθετη αντίθεση μας χωρίς περιστροφές και ένα πανανθρώπινο κίνημα Ειρήνης. Ο ναζισμός και ο εθνικισμός/φυλετισμός είναι εγκληματικές δολοφονικές ιδεολογίες και όσοι τις ανέχονται ή τις εκτρέφουν, για τους όποιους λόγους, είναι εγκληματίες.

Για να μην ξεχνάμε και τον άλλο (ακήρυχτο) πόλεμο με τους χιλιάδες νεκρούς. Οι κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ δολοφόνησαν χθες 3 νέους Παλαιστίνιους… τον Alaa Shaham, τον 17χρονο Nader Rayan και τον Sanad Al-Harbed… Από τις αρχές του 2022 δολοφονήθηκαν εντός των κατεχόμενων παλαιστινιακών εδαφών από τις ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις 20 Παλαιστίνιοι άμαχοι, μεταξύ των οποίων 4 παιδιά.

Ευτυχώς που το τιμόνι της χώρας κρατά μια σοβαρή ηγεσία που προσπαθεί υπεύθυνα με διεθνής παρεμβάσεις και μη θέτοντας σε κίνδυνο την πιθανή μελλοντική απαίτηση για άμεση στρατιωτική στήριξη από τη Συμμαχία γιατί ο Τούρκος καραδοκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ