Σάλος με τα παρακάλια για οίκτο του Γεωργιαδη στον Μιχάλη Κατρίνη επικαλούμενος ότι ήταν μαζί στη συγκυβέρνηση το 2012 – Τι φοβάται;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την αποκάλυψη του Μιχάλη Κατρίνη στη Βουλή, ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης καλύπτει την αισχροκέρδεια των καρτέλ, έχοντας σταματήσει τους ελέγχους, ο υπουργός επικαλέστηκε το ότι είχαν συνεργαστεί όταν ήταν συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Φανερά εκτεθειμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού αν ισχύουν τα λεγόμενα του προέδρου της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος αμφισβήτησε τους ελέγχους που γίνονται στην αγορά, σημαίνει ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν προστατεύει το δημόσιο συμφέρον!

Αντί να απαντήσει, θυμήθηκε την συγκυβέρνηση ως παιδική δικαιΟλογία για να μην του κάνει κριτική!

«Θα πίστευα ότι με την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας, όταν σας είχα διορίσει, θα ξέρατε ότι είμαι επιμελής και εργάζομαι. Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε. Και όταν σας πρότεινα για τον ΟΚΑΝΑ. Άρα πρέπει να δείχνετε έναν σεβασμό όταν ασκείται κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω προσωπικά και γίνομαι κακός», είπε ο κ. Γεωργιάδης συνάδελφό του να απαντά.

Είναι προφανές ότι ο Μιχάλης Κατρίνης χτύπησε φλέβα και ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να αποφύγει τις σοβαρότατες ευθύνες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ