Επική ανάρτηση του Ευαγγελου Αντωναρου – Αποκαλεί τον Μητσοτακη τσιγκούνη πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ευάγγελος Αντωναρος αναφέρει σε ανάρτηση του:

Αντί να χρηματοδότησει τη κλινική στη Μαριούπολη δεν φροντίζει πρώτα ο τσιγκούνης πρωθυπουργός να βρει χρήματα για να απολυμάνει τα ελληνικά νοσοκομεια απο τις κατσαρίδες, να αγοραστούν κλινοσκεπάδματα, να λειτουργήσουν οι ΜΕΘ για να μην πεθάνουν άλλοι 16.000 Έλληνες εκτός ΜΕΘ;

Η ανάρτηση του Ευαγγελου Αντωναρου βέβαια δεν ειναι η μόνη που επικρίνει την πρωτοβουλία του Έλληνα Πρωθυπουργού καθως στα social media υπάρχει έντονος προβληματισμός για αυτή την κίνηση του τη στιγμή που στην χώρα μας οι ελειψεις στα νοσοκομεία και τον χωρο της υγείας ειναι τεραστιες.

Αντί να φτιάξει ένα παιδιατρικό νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη θα φτιάξει ένα μαιευτήριο στην Μαριούπολη με χρήματα Ελλήνων πολιτών.

Μπορούμε να βοηθήσουμε την Μαριούπολη και με σύγχρονο, ευρωπαϊκό know how στην διαχείριση μονάδων Υγείας. Προτείνω εκπαιδευτική επίσκεψη Ουκρανών health officials στα επείγοντα της Νίκαιας όπου θα δουν ασκήσεις ιατρικής καταστροφών οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.

48.000 likes γιατί ο άνθρωπος που έκλεισε το Παίδων, δεν προσέλαβε ούτε έναν μόνιμο γιατρό και άφησε 15.000 ασθενείς κόβιντ να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ θα… χτίσει μαιευτήριο στη Μαριούπολη.
Μας αξίζει ό,τι ζούμε. Υπάρχουν Λαοί και λαοί. Εμείς το χάσαμε το κεφαλαίο γράμμα.

Μπακογιάννης: Ο Δήμος Αθηναίων θα αναλάβει να φτιάξει τον “Μεγάλο περίπατο” στη Μαριούπολη.

Πέθαναν 16.000 άνθρωποι εκτός ΜΕΘ και ο Μητσοτάκης φτισχνει νοσοκομείο στην Μαριουπολη

16.159 πέθαναν εκτός ΜΕΘ αλλά θα χτίσουμε το νοσοκομείο στη Μαριούπολη

Για να αναλάβει η κυβέρνηση την ανακατασκευή του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη θα πρέπει ,ή το έργο να το έχει πάρει η ΤΕΡΝΑ ,ή να έχει βάλει όρο ο Μητσοτάκης να λαμβάνει το 50% από κάθε γέννα για τα επόμενα 100 χρόνια.

Ο Μητσοτάκης λέει θα ξαναχτίσει το ΚΡΑΤΙΚΟ μαιευτήριο στη Μαριούπολη. Ναι, ο ίδιος άνθρωπος που αρνείται εδώ να στηρίξει τα κρατικά νοσοκομεία. Μιλάμε για ανέκδοτο.

O Mητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση του βομβαρδισμένου Νοσοκομείου στην Μαριούπολη! Για το δικό μας ΕΣΥ που καταρρέει, ούτε cent! Φαντάζομαι να τα βάλει απο την τσέπη του ή αν δεν έχει, ας πουλήσει κανένα απο τα 32 ακίνητα του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ