Συγκλονιστικες στιγμές στα καναλια στην άφιξη του Μανώλη Ανδρουλάκη, μόλις έφτασε πήρε αγκαλιά τον 7 μηνών γιο του, συγκινημένος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν η σύζυγός του με τον επτά μηνών γιο τους και ο πατέρας του. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, σας ευχαριστώ όλους», ήταν το μήνυμα χαράς και ανακούφισης της γυναίκας του, η οποία κρατούσε αγκαλιά τον γιο τους, ενώ εμφανώς συγκινημένος ήταν και ο πατέρας του πρόξενου.

Από σήμερα το απόγευμα ο τελευταίος δυτικός διπλωμάτης που είχε παραμείνει στην ισοπεδωμένη ουκρανική πόλη, βρίσκεται ασφαλής στα πάτρια εδάφη, καθώς πριν από λίγη ώρα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε από Βουκουρέστι.

«Ήρωες είναι οι άνθρωποι που έχουν μείνει πίσω και χτίζουν ζωές από το μηδέν», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Μανώλης Ανδρουλάκης, μετά την «Οδύσσεια» που πέρασε, στην προσπάθειά του να διαφύγει από την εμπόλεμη ζώνη, εστιάζοντας στις αδικαιολόγητες επιθέσεις που έχουν στοιχίσει ζωές αμάχων, ενώ κατέστησε αναγκαία την άμεση κατάπαυση του πυρός.

Εμφανής ήταν η η συναισθηματική φόρτιση στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στη σχέση του με τη Ρωσία και τον πολιτισμό της, για να καταδείξει ότι ο πόλεμος δεν έχει σχέση με τη γενικότερη ρωσική παιδεία που εκείνος γνώρισε.

  • Δείτε τον πρόξενο εν αναμονή της πτήσης του στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ