Η «αγάπη» του Άλεξ Σόρος με την …Αλβανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο βουλευτής Έντι Παλόκα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα γράφει για την πρόσφατη επίσκεψη του Αλεξάντερ Σόρος στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα ο Παλόκα λέει ότι η «αγάπη» του Σόρος για την «Αναγέννηση» [ο συνδυασμός του νυν δημάρχου στα Τίρανα] είναι ανεξήγητη, καθώς έρχεται στην Αλβανία μία φορά κάθε δύο εβδομάδες για τους «φίλους» του.

E6EE865A C808 424B B92C 9C11A04BEBC9

Ο Παλόκα συνοδεύει την ανάρτηση με μια φωτογραφία που προκαλεί πολλές αμφιβολίες, σχετικά με τη θέση που έχει πάρει ο Σόρος με τον Έριον Βελιάι, τον δήμαρχο των Τιράνων.

Μάλιστα ο Έντι Παλόκα στην ανάρτησή του που τιτλοφορεί «Ο Αλεξάντερ Σόρος επιστρέφει στην Αλβανία!!!» γράφει:

Όσοι χαρακτηρίζουν τις κατηγορίες για παρέμβαση του Σόρος στην αλβανική πολιτική  ως «θεωρίες συνωμοσίας» ή «υπερβολές» μπορούν να εξηγήσουν πώς ότι ο Άλεξ Σόρος βρίσκεται στην Αλβανία μία φορά κάθε δύο εβδομάδες με τους «φίλους» της «Αναγέννησης»;!

Σας εγγυώμαι πως όπως κι αν μοιάζει ο «έρωτας» για την «Αναγέννηση», δεν είναι επαρκής λόγος για να φέρνουμε τόσο συχνά στη χώρα μας τον γιο του Τζορτζ Σόρος – του μεγαλύτερου κερδοσκόπου στον κόσμο, γράφει το δημοσίευμα.

AVvXsEh kQj7hBJtcdoefd8DCiDYsDuOhVBwqCKyZOTJTVrFzr7A2Sgy VKiftLG HV2vgPtUX4JCRe9T2faIzo8soMwRWLZp4AllZy PyMkcBN0wuZTT5t1YUBIjHjJuaYNtfM7c1TstL7A AtO0CEGpHPVyWRXnRrmrjaZbuMkVpTv9 ykZSkloX6vBE3V=w640 h494

boldnews.al

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ