14χρονη είδε τον τρόμο με τα μάτια της οταν εισέβαλαν μεθυσμένοι αμερικανοί ναύτες στο δωμάτιο της, στα Χανιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κορίτσι έντρομο κλειδώθηκε στο μπάνιο και ούρλιαζε.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα Χανιά το απίστευτο περιστατικό με Αμερικανούς ναύτες, μέλη του πληρώματος του αεροπλάνοφόρου Χάρυ Τρούμαν, οι οποίοι εισέβαλλαν στο δωμάτιο ενός 14χρονου κοριτσιού στο ξενοδοχείο που έμεναν.

Οι ναύτες έχοντας καταναλώσει αλκοόλ μπούκαραν σε λάθος δωμάτιο, όπου βρισκόταν μια 14χρονη κοπέλα και παρά τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις της, ξάπλωσαν στο κρεβάτι απτόητοι έχοντας μαζί τους και μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 14χρονη κλειδώθηκε στο μπάνιο και κάλεσε τον πατέρα της στο τηλέφωνο ο οποίος είχε βγει μαζί με τον αδερφό της στο κέντρο της πόλης προκειμένου να πάρουν κρέπες. Αμέσως ο πατέρας του κοριτσιού επικοινώνησε με τον ξενοδόχο ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο και απομάκρυνε τους μεθυσμένους ναύτες που δεν έλεγαν να καταλάβουν ότι είχαν μπει σε λάθος δωμάτιο.

«Ήταν κλεισμένη στο μπάνιο, έκλεγε με λυγμούς. Μου είπε «μπαμπά έλα, έχουν μπει στο δωμάτιο μου ξένοι. Τους μιλάω στα αγγλικά, δε φεύγουν, έχουν ξαπλώσει στο κρεβάτι.Όταν ανέβηκα πάνω ήταν σε κατάσταση σοκ το παιδί μου .Το βρήκα ημίγυμνο και έντρομο κλειδωμένο στο μπάνιο» περιέγραψε ο πατέρας του κοριτσιού ο οποίος είχε καλέσει τον ιδιοκτήτη και εκείνος με τη σειρά του την αστυνομία.

Η γυναίκα και ένας από τους ναύτες πρόλαβαν να διαφύγουν, ενώ οι άλλοι δύο Αμερικανοί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων. Όπως δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης, οι ναύτες έλεγαν στους αστυνομικούς ότι ότι είναι υπήκοοι Αμερικής και δεν μπορούν να τους συλλάβουν.

«Ευτυχώς που η κόρη μας ήταν κλεισμένη στο μπάνιο. Τους φώναζε να φύγουν, κατάλαβε ότι πάνε να παραβιάσουν την πόρτα και φώναζε ότι κάνουν λάθος δωμάτιο. Όμως εκείνοι μπήκαν, ξάπλωσαν και στο κρεβάτι, βγάλανε τα παπούτσια τους, ο ένας μάλιστα πήγε στο τμήμα με ένα παπούτσι» δήλωσε η μητέρα της 14χρονης.

Οι γονείς του κοριτσιού υπέβαλλαν μήνυση κατά των ναυτών. Από πλευράς του ο δικηγόρος των γονιών της 14χρονης κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης, κατήγγειλε ότι οι Αμερικανοί αφέθηκαν ελεύθεροι και σημείωσε ότι δεν ισχύει το δικαίωμα της ετεροδικίας, χωρίς ωστόσο να δηλώνει σίγουρος: «Εξασφάλισαν την ατιμωρησία τους, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι . Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η σημερινή δίκη. Για μια πράξη η οποία τεκμηριώνεται πλήρως από τις καταθέσεις των δύο γονιών αλλά και από την κατάθεση της 14χρονης. Δεν είναι απλά ένα τυχαίο περιστατικό. Δεν είδαν μια πόρτα ανοιχτή και μπήκαν. Παραβίασαν δύο πόρτες, την εξώθυρα του ξενοδοχείου και την εξώθυρα του δωματίου» δήλωσε.

Για το περιστατικό διάφορες οργανώσεις πραγματοποίησαν σήμερα διαμαρτυρία, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που μεθυσμένοι Αμερικανοί ναύτες δημιουργούν προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ