Νεκρή ηλικιωμένη από αναθυμιάσεις ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί – Δεν κρυώνουμε στην Ελλάδα λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στην Κρήτη. Χωρίς τις αισθήσεις της έβγαλαν οι πυροσβέστες από το σπίτι της στο Ηράκλειο μια ηλικιωμένη γυναίκα το πρωί της Τρίτης.

netakias

Η Πυροσβεστική έσπευσε με 3 οχήματα και 9 άνδρες στο σπίτι στην οδό Μονής Παλιανής, στο κέντρο του Ηρακλείου και έβγαλε έξω την 85χρονη γυναίκα που ήταν αναίσθητη, πιθανότατα λόγω αναθυμιάσεων από φωτιά σύμφωνα με το cretalive.gr.

Την ηλικιωμένη παρέλαβε το ΕΚΑΒ, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ήδη αργά, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Γεωργιάδης: Δεν κρυώνει ο κόσμος σήμερα

Ακόμη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε: «Δεν κρυώνει ο κόσμος σήμερα. Η επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι τριπλάσια από ό,τι την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος έχει μια κυβέρνηση που είναι στο πλάι του συνεχώς».

Ο ίδιος σημείωσε πως «δεν είναι ώρα τώρα για το “Τσοβόλα, δώστα όλα”. Δεν είναι αυτή η στιγμή. Την ημέρα που ανακοινώσαμε τα μέτρα, οίκος αξιολόγησης αναβάθμισε την Ελλάδα και πλέον είμαστε μισό βήμα πριν από την επενδυτική βαθμίδα. Ξέρουμε σήμερα ότι όταν οι οίκοι αξιολόγησης σε βάλουν «στο μάτι», δεν έχει ούτε νταούλια ούτε ζουρνάδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί», ενώ αργότερα υπογράμμισε πως «δεν θα τινάξουμε την χώρα στον αέρα για κανέναν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ