Ο 85χρονος Σιλβιο Μπερλουσκονι παντρεύτηκε συμβολικά την 32χρονη Μάρτα Φασίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γαμος ήταν συμβολικός και οχι κανονικός. Αλλα είχε όλη την λάμψη και την αίγλη ενος κανονικού γαμου. Η γαλήνια εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο και έμοιαζε πολύ με αληθινό γάμο, με τη νύφη να φορά νυφικό, να κρατά ανθοδέσμη, τον χώρο να είναι στολισμένο, ακόμη και να παρατίθεται δείπνο στους καλεσμένους, αλλά ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασίνα δεν παντρεύτηκαν επίσημα, λόγω μιας διαμάχης με τα παιδιά του Μπερλουσκόνι για την περιουσία του.

A6C6281E 3DBA 4879 8DEA 15F94B9D1C54

Τα πέντε ενήλικα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι εξοργισμένα με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί τη Μάρτα. Αν παντρεύονταν κανονικά, η Μάρτα θα γινόταν κληρονόμος με ισχυρό μερίδιο στην περιουσία άνω των 5 δισεκατομμυρίων λιρών του 85χρονου πρώην Ιταλού πρωθυπουργού. Και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μάρτα ήταν «προσβεβλημένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχε έναν σωστό γάμο».

F559954F 36E1 4ED8 A701 34DA7DB5FBA0

B9FCAE72 DD0A 4F4B B45F BF8AA2508F8D

4463AF3C 9E3C 4914 9FB1 D931F643094C

Η Μάρτα, η οποία φέρεται να έχει τατουάζ στο σώμα της τα αρχικά του δισεκατομμυριούχου, έχει υποστηρίξει το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Μπερλουσκόνι τη δεκαετία του ’90 και τον γνωρίζει από τότε που η ίδια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν.

Η 32χρονη ξανθιά σε αναρτήσεις της στο Instagram ποζάρει ντυμένη κομψά στο Κοινοβούλιο, ενώ σε άλλες κοιτάζει σαγηνευτικά τον φακό. Αναλογιζόμενος τη διαφορά ηλικίας 53 ετών μεταξύ της Μάρτα και του Μπερλουσκόνι στην αρχή της σχέσης τους, ένας πολιτικός αντίπαλος είπε: «Αν θέλει να κάνει όνομα, το πέτυχε. Τι είναι αυτό που μπορεί να βρίσκει μια γυναίκα 30 ετών σε έναν άνδρα 83 ετών;».

Γεννημένη σε μια παραλιακή πόλη της Νότιας Ιταλίας, η Φασίνα αποφοίτησε με πτυχίο στη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντζα της Ρώμης και άρχισε να εργάζεται για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο AC Milan ως υπεύθυνη Τύπου. Εκείνη την εποχή η ομάδα ανήκε στον Μπερλουσκόνι και οι δυο τους έρχονταν συχνά σε επαφή.

Η Φασίνα έγινε σούπερ φαν της κορυφαίας ιταλικής ομάδας -και του ιδιοκτήτη της- και ήταν περίπου εκείνη την εποχή που φέρεται να έκανε τατουάζ τα αρχικά του ονόματός του SB, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ